Clusters - Ολοκληρωμένη διαχείριση & κοστολόγηση παραγωγής

Λύση για την Παραγωγή

Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγής


Οργανώστε και ελέγξτε απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της δραστηριότητας σας: παραγωγή, προμήθειες, λογιστική, αποθήκη, διαχείριση προσωπικού, κοστολόγηση.

Περιορίστε τα κόστη, βελτιώστε τους χρόνους ανταπόκρισης κι αυξήστε τους δείκτες απόδοσής σας.

Αντλήστε, συνδυάστε πληροφορία σε πραγματικό χρόνο από πολλαπλά σημεία παραγωγής κι αποθήκευσης και πολλαπλά κέντρα κόστους, μοιραστείτε την οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή, συνεργαστείτε, προλάβετε προβλήματα, επιλύστε εγκαίρως θέματα.

Οι εφαρμογές μας βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην πληροφορική, ώστε να αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος

Case Studies πελατών μας

Η BALKAN CABLES δραστηριοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή καλωδίων, έχοντας πείρα και γνώση στον τομέα των καλωδίων για πάνω από 20 χρόνια.


Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης της παραγωγής, ταυτόχρονα με τις ανάγκες προμήθειας α' υλών και τις προγραμματισμένες πωλήσεις βάσει παραγγελιών πελατών

Η λύση μας

Με Clusters Cloud, η ομάδα μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του. Η διαδικασία της παραγωγής, βασιζόμενη στις συνταγές υλοποίησης (ΒΟΜ), ελέγχει και τα αποθέματα α' υλών με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας ή ανάλωσης από το απόθεμα. Η κοστολόγηση των παραγόμενων προϊόντων είναι αυτοματοποιημένη, με δυνατότητα προσαύξησης με αναλογία γενικών εξόδων. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες, από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Μεταποίηση και διακινήσεις παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχουν μια ζωντανή είκονα της αποθήκης, των οικονομικών και των πωλήσεων, συνολικά και κατά τμήμα αυτών. Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα και το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση, καθώς και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
Παραγωγή
myDATA


Τι λένε οι πελάτες μας

"Χρησιμοποιώ τις εφαρμογές σας επί 20ετίας και είχα πάντα άμεση υποστήριξη για κάθε θέμα μου. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα και η συνεργασία μας. Με κάθε ευκαιρία τα συστήνω ανεπιφύλακτα."
Μ.Ξ.

""Εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης και είναι ο πολύτιμος βοηθός μου. Εξαιρετική συνεργασία και στην υποστήριξη."
Τ.Φ.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή μας. Το Clusters είναι εύχρηστο και φιλικό. Στην υποστήριξη έχουμε άμεση ανταπόκριση κι επίλυση κάθε απορίας. Το πρόγραμμα εκτιμήθηκε πολύ θετικά κι από το λογιστή της επιχείρησης συγκρίνοντάς το με άλλο λογισμικό που γνωρίζει"
Β.Ψ.

"Είναι σημαντικό για έναν χρήστη να έχει στα χέρια του ένα τέτοιο εργαλείο. Οι άνθρωποι της Ergon Iris είναι πολύ καλοί γνώστες, με μεγάλη εμπειρία και πάντοτε μου έδωσαν λύση σε κάθε θέμα μου. Μεγάλη τύχη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας!"
Γ.M.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.