Όραμα και πρωτοπορία
στο business software

30+ χρόνια υπεροχής στο λογισμικό

Η Ergon Iris ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Τα προιόντα μας είναι λογισμικά συστήματα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας για επιχειρήσεις κι οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Στην πορεία μας είχαμε πάνω από 1.500 ικανοποιημένους πελάτες με πολλαπλές εγκαταστάσεις σε Ομίλους κι εταιρίες, στη χώρα και το εξωτερικό.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαίρετους επαγγελματίες κι επιστήμονες με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάλυση, ανάπτυξη κι υποστήριξη λογισμικού, που εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών.


Το όραμά μας

να δημιουργήσουμε ένα συνεπές και σταθερό περιβάλλον όπου οι συνεργάτες μας θα νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια, απλοποιώντας και βελτιώνοντας την εργασία τους και βοηθώντας τους να γίνονται καλύτεροι και μεγαλύτεροι.


Η αποστολή μας

Ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και ικανοποίηση για πελάτες και συνεργάτες μας.

Τα νέα μας
2023

Στην έκδοση 2.8.80 προστέθηκε νέο dashboard Cashflow, που αφορά συνολικά την εταιρεία. Περιλαμβανει: Panel ανάλυσης των ταμειακών ροών και τις προβλέψεις αυτών, Panels κατανομών των συνόλων των προβλέψεων κατά κατηγορία, Δείκτες DSO (Days Sales Outstanding) και DPO (Days Payable Outstanding) από την αρχή χρήσης, με διαγράμματα εξέλιξής τους.

Στην έκδοση 2.7.40 του Clusters Project Management υλοποιήθηκε νέα λειτουργία καταγραφής προγραμματισμού έργου (εργασίες προϋπολογισμού, πόροι, εξοπλισμός, προσωπικό, άλλες δράσεις) και προβολής ημερολογίου έργου σε επιλεγμένο διάστημα.
Νέο, ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών προς παράδοση. Μέσω ευέλικτου και παραμετροποιήσιμου e-POS, μηχανογραφεί με εύχρηστο τρόπο τη σχέση: επιχείρηση delivery – κατάστημα.

Στην έκδοση 2.7.21 του Clusters Project Management υλοποιήθηκε νέα δυνατότητα διαχείρισης προϋπολογισμών υπεργολάβων και γενικά προμηθευτών.

Στην έκδοση 2.6.94 του Clusters υλοποιήθηκε νέα δυνατότητα Προβλέψεις cashflow (εισπράξεις/πληρωμές) - Τόσο στην οικονομική διαχείριση όσο και στους προϋπολογισμούς.

Νέα έκδοση 3.880

Μισθοδοσία Αλλαγές βάσει εγκυκλίου e-ΕΦΚΑ 7/2023 περί μείωσης ασφαλιστικών εισφορών και 10/2023 περί αλλαγής πλαφόν ασφαλιστέων αποδοχών και εφάπαξ εισφορών επικουρικών και πρόνοιας για μισθωτούς μηχανικούς και δικηγόρους.


Στην έκδοση 2.6.90 του Clusters διατίθεται νέο module Προμήθειες για τη διαχείριση αιτήσεων παραγγελίας και την έρευνα αγοράς βάσει τιμοκαταλόγων προμηθευτών..

Νέα έκδοση 3.872

Μισθοδοσία Νέα εκτύπωση "Στοιχεία εργασιακής σχέσης" για την αποστολή αρχείου "Δήλωση Μεταβολής στοιχείων εργασιακής σχέσης" στο ΕΡΓΑΝΗ.

2022

Στην έκδοση 2.6.40 του Clusters POS υλοποίηθηκαν νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Στην έκδοση 2.6.30 του Clusters myData υλοποίηθηκε η δυνατότητα αποστολής παραλείψεων/αποκλίσεων.

Νέα έκδοση 3.860

Υλοποιήθηκε στο module Λογιστήριο η δυνατότητα αποστολής παραλείψεων/αποκλίσεων.


Στην έκδοση 2.5 του Clusters Project Management προστέθηκαν διαγράμματα έργου για την γραφική παρακολούθηση συγκριτικών καμπυλών κόστους: προϋπολογισμού (BCWS), εκτελεσμένου (BCWP) και πραγματικού (ACWP), καθώς και διάγραμμα ανάλυσης εξόδων έργου.
Απόκτησε τώρα το πρόγραμμα που σου ταιριάζει!

Νέα έκδοση 3.841

Περιλαμβάνει στο module Μισθοδοσία την αντιμετώπιση του νέου ταμείου ΤΕΚΑ οικοδόμων και της αντίστοιχης ξεχωριστής ΑΠΔ.


Οργάνωσε τη δουλειά σου με το Clusters BPM! Ένα μοναδικό εργαλείο για όλους μέσα στην επιχείρηση και με όλα όσα χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τα καθήκοντά τους. Για να ξέρεις πάντα τι έχεις να κάνεις και πότε πρέπει να παραδώσεις. Για να συνεργάζεσαι με την ομάδα σου και να μοιράζεσαι πληροφορίες. Πιο γρήγορα, πιο απλά, πιο αποδοτικά! Περισσότερα...

Νέα έκδοση 3.840

Περιλαμβάνει στο module Λογιστήριο σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση ισοζυγίων και στην εξαγωγή τους στο Excel.

Νέο έργο στην


Δεχτήκαμε με ενθουσιασμό την πρόκληση της μηχανογράφησης της MED Hotels Greece. Το σύστημα Clusters Cloud που προτείναμε διέθετε ήδη την απαραίτητη δομή κι ευελιξία, αλλά και τη δυνατότητα πρόσθετης παραμετροποίησης, για να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις του πελάτη, που ξεπερνούν τις συνήθεις ERP λειτουργίες. Η ειδική παραμετροποίηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το σύστημα τέθηκε σε πλήρη λειτουργία. Περισσότερα...

Νέα έκδοση 3.831

Περιλαμβάνει στο module Μισθοδοσία την αντιμετώπιση του νέου ταμείου ΤΕΚΑ και της αντίστοιχης ξεχωριστής ΑΠΔ.


Στη νέα έκδοση του Clusters για ξενοδοχεία οι τιμές των κρατήσεων μπορούν να ενημερώνονται αυτόματα από συμβόλαια που περιγράφουν τιμολογιακή πολιτική και ειδικές εκπτώσεις για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Νέα έκδοση 3.822

Περιλαμβάνει:
στο module Λογιστήριο νέες δυνατότητες στη διαχείριση των ληφθέντων παραστατικών myDATA.
και στο module Έργα τους συντελεστές αναθεώρησης 2021


Ανακαλύψτε τα πρότυπα παραστατικά του Clusters ERP κι απλοποιήστε την καθημερινή σας εργασία. Δημιουργήστε πρότυπα για καταχώριση εγγραφών που επαναλαμβάνονται τακτικά, όπως προσφορές, ΦΠΑ μηνός, μισθοδοσία, ΦΠΑ ενδοκοινοτικών αποκτήσεων, τραπεζικά έξοδα, κρατήσεις δημοσίου, εγγραφές ισολογισμού κ.α. Αυξήστε την αποδοτικότητά σας, μειώνοντας το χρόνο καταχώρισης κι εξαλείφοντας τα λάθη.
2021

Άλλο ένα ισχυρό εργαλείο reporting προστέθηκε στην φαρέτρα του Clusters ERP. Το Excel Add-in του Clusters παρέχει στο χρήστη μια βιβλιοθήκη ειδικών συναρτήσεων, με τις οποίες μπορεί να σχεδιάσει στο Excel τα δικά του, πρόσθετα διαχειριστικά reports. Τα reports αυτά αντλούν τα καταχωρημένα δεδομένα από το Clusters ERP – ποσά, ποσότητες, υπόλοιπα κ.ο.κ. - αυτόματα, online και σε πραγματικό χρόνο!

Atlas νέα έκδοση 3.791

Περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση των ληφθέντων παραστατικών myDATA.


Εκτός από την καθαρά on cloud λύση, προσφέρουμε πλέον και την εναλλακτική επιλογή της εγκατάστασης και της λειτουργίας του συστήματος Clusters στο τοπικό σας δίκτυο (LAN).

Το ολοκληρωμένο σύστημα Clusters Cloud της ERGON IRIS διακρίθηκε στα Cloud Computing Awards 2021 που εκδίδονται κάθε χρόνο από την BOUSSIAS Communications με σκοπό την προώθηση των πιο καινοτόμων τεχνολογιών, υπηρεσιών και εφαρμογών. Συγκεκριμένα, έλαβε το βραβείο «Highly Commended» στην κατηγορία «Best SaaS Product for Enterprises» επιβεβαιώνοντας την κορυφαία θέση που κατέχει ανάμεσα στις ελληνικές cloud εφαρμογές..

Atlas νέα έκδοση 3.781

Περιλαμβάνει αντιμετώπιση της ΑΠΔ για το Δώρο Πάσχα με αναστολή, σύμφωνα με το έγγραφο του ΕΦΚΑ 200763/01-06-2021.

Νέο έργο στην

BALKAN CABLES HELLAS LTD


Η Balkan Cables Hellas δραστηριοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή καλωδίων. Η διοίκηση επέλεξε το Clusters Cloud για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης και κοστολόγησης της παραγωγής, ταυτόχρονα με τις ανάγκες προμήθειας α' υλών και τις προγραμματισμένες πωλήσεις βάσει παραγγελιών πελατών. Το σύστημα παρέχει ζωντανή εικόνα της αποθήκης, των οικονομικών και των πωλήσεων, με αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου σε πραγματικό χρόνο.

Νέο έργο στην


Η Novalab εμπορεύεται προϊόντα όπως εργαστηριακός εξοπλισμός ανάλυσης ύδατος, συστήματα μέτρησης επιφανειακής τάσης, συστήματα παρακολούθησης συνθηκών χώρου, ζυγούς, αντιδραστήρια κλπ. Επέλεξε το Clusters Cloud γιατί αναζητούσε ένα εύχρηστο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη μηχανογραφημένη διαδικασία παρακολούθησης των αγορών και των πωλήσεων των εμπορευμάτων, με ταυτόχρονο έλεγχο όλων των σταδίων της αλυσίδας προμηθειών και πωλήσεων.

Νέο έργο στην


Η BBK Construction Development επέλεξε το Clusters Cloud γιατί αναζητούσε ένα ολοκληρωμένο, εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη μηχανογραφημένη παρακολούθηση των έργων της, τόσο για την οικονομική δραστηριότητα όσο και για τις υπολοιπες διαδικασίες τους (προϋπολογισμοί, δράσεις έγγραφα κλπ).

Atlas νέα έκδοση 3.773

Περιλαμβάνει τεχνικές βελτιώσεις της αποστολής παραστατικών myDATA.

myDATA - Ολοκληρωμένη λύση


Και οι δύο σειρές εφαρμογών μας - Clusters Cloud ERP και Atlas ERP - ενσωματώνουν τον μηχανισμό αποστολής/λήψης παραστατικών για την αυτόματη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ. Επιπλέον, παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Clusters mobile - νέα έκδοση


Κυκλοφορεί η νέα έκδοση του Clusters Mobile. Mια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή που λειτουργεί σε σύγχρονα smartphones. Είναι το mobile ERP και CRM σας που ενσωματώνει και τις μοναδικές BPM λειτουργίες του συστήματος. Με το Clusters Mobile είστε σε συνεχή επαφή με τα δεδομένα και τις δράσεις της επιχείρησής σας.

Atlas νέα έκδοση 3.760

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση που περιλαμβάνει κυρίως υλοποίηση τρεχόντων θεμάτων μισθοδοσίας όπως μείωση εισφορών μισθωτών & οικοδόμων.