Λύση για τον Τεχνικό κλάδο

Clusters Project Management για ολοκληρωμένη διαχείριση έργων

Ολοκληρωμένη διαχείριση έργων


Οργανώστε και ελέγξτε απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας: διαχείριση έργων από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση, κοστολόγηση και προϋπολογισμοί, λογιστική παρακολούθηση, διαχείριση προμηθειών κι αποθηκών, διαχείριση υλικών, προσωπικού, εξοπλισμού, χρονικός προγραμματισμός, διεπιχειρησιακές σχέσεις και συνεργασία.
Παρακολουθήστε εταιρείες, κοινοπραξίες, δημόσια και ιδιωτικά έργα και υπεργολαβίες. Χρονικά, κοστολογικά, λογιστικά. Κατά έργο, φάσεις έργου, σε ομάδες και συνολικά.
Οι εφαρμογές μας βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον κλάδο, ώστε να αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος.
Με καινοτόμες 3D Code και Workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις διαδικασίες της τεχνικής επιχείρησης, υπηρεσίας ή οργανισμού.


Case Studies πελατών μας

Ο πελάτης μας είναι τεχνική εταιρεία με εργολαβικό, κατασκευαστικό και facility management αντικείμενο.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση αναζητούσε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης των έργων της, τόσο για την οικονομική δραστηριότητα όσο και για τις υπολοιπες διαδικασίες τους (προϋπολογισμοί, δράσεις έγγραφα κτλ).

Η λύση μας

Το Clusters Cloud ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη. Με την 3D Coding Τεχνολογία του επιτρέπει την καταχώρηση και την παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων κατά έργο και τμήμα του έργου. Με την τεχνολογία των workflows, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής δράσεων που αφορούν το έργο, όπως αυτοψία, πρόβλημα, ραντεβού, κ.ο.κ. και παρακολούθησης του ιστορικού της εξέλιξής τους. Παρέχει ακόμη τη δυνατότητα προσθήκης εγγράφων, φωτογραφιών και οποιωνδήποτε άλλων αρχείων που αφορούν το έργο. Με το module Project Management οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν δομημένους προϋπολογισμούς, για την αξιακή και χρονική παρακολούθηση των έργων. Όλες οι οικονομικες πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα και το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση είτε κατά έργο είτε και για το σύνολο της εταιρείας.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
BPM - Workflows
Project Management
myDATAΟ πελάτης μας είναι τεχνική εταιρεία με εργολαβικό και κατασκευαστικό αντικείμενο.

Το ζητούμενο

Ένα απλό κι ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο θα είναι καθαρά cloud εφαρμογή, με πρόσβαση από οποιαδήποτε τοποθεσία, ώστε να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης των έργων της εταιρείας, τόσο για την οικονομική δραστηριότητα, όσο και για τις υπολοιπες : Διαχειριση ρευστότητας, Προμήθειες, Προϋπολογισμοί, Δράσεις Έγγραφα, κτλ.

Η λύση μας

Το Clusters Cloud ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη. Με πρόσβαση από παντού κι από οποιαδήποτε λειτουργικό και συσκευή. Με την 3D Coding Τεχνολογία του επιτρέπει την καταχώρηση και την παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων και της αποθήκης, κατά έργο και τμήμα του έργου. Παρέχει εξειδικευμένη λειτουργία cashflow με δυνατότητα διαχείρισης προβλεπόμενων μελλοντικών ταμειακών απαιτήσεων και υποχρεώσεων. Με το πρόσθετο module Προμήθειες υλοποιείται η ολοκληρωμένη διαχείριση των αναγκών των έργων σε υλικά και υπηρεσίες.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
BPM - Workflows
Project Management
Προμήθειες
Dashboards
Mobile
myDATA


Τι λένε οι πελάτες μας

"Επειδή έχουμε και μελετητική και κατασκευαστική δραστηριότητα, παλιότερα χρησιμοποιούσαμε ξεχωριστές επώνυμες εφαρμογές για την οικονομική/λογιστική διαχείριση και για παρακολούθηση των προμηθειών και των έργων μας. Το σύστημα της Ergon Iris είναι ολοκληρωμένο, εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο, καλύπτει τις ανάγκες μας κι έγινε ο πολύτιμος βοηθός μας. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και στο τμήμα υποστήριξης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς είναι άρτια καταρτισμένοι και πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν με αμεσότητα, συνέπεια και καλή διάθεση την πολύτιμη βοήθειά τους."
Μ.Ξ.

"Ως όμιλος που συνδυάζει κατασκευή αλλά και παραγωγή, μας ενδιέφερε να έχουμε εύκολα κι άμεσα παρακολούθηση των έργων μας, της παραγωγικής μας δραστηριότητας αλλα και ενοποιημένη εικόνα των επιχειρήσεών μας. Να βελτιώσουμε τις διαδικασίες στα εργοτάξιά μας, τις μονάδες παραγωγής, τις προμήθειες, το συνεργείο εξοπλισμού, το προσωπικό, το λογιστήριο και τους μηχανικούς. Διαλέξαμε την Ergon Iris για την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον κλάδο. Τώρα έχουμε μειώσει τον όγκο της εργασίας μας, έχουμε οργανώσει καλύτερα τις διαδικασίες μας και πετύχαμε ενοποιημένη πληροφόρηση στα επιμέρους τμήματα και στην εταιρεία. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας κι από την απόδοση της επένδυσης που κάναμε."
Τ.Φ.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή μας. Το Clusters είναι εύχρηστο και φιλικό. Στην υποστήριξη έχουμε άμεση ανταπόκριση κι επίλυση κάθε απορίας. Το πρόγραμμα εκτιμήθηκε πολύ θετικά κι από το λογιστή της επιχείρησης συγκρίνοντάς το με άλλο λογισμικό που γνωρίζει"
Β.Ψ.

"Χρησιμοποιούμε τα προγράμματα της Ergon Iris από το 1998, πρώτα με τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ, μετά με το Atlas και τώρα με το Clusters. Μπορώ να δηλώσω απερίφραστα ότι η φιλοσοφία αυτών των συστημάτων γεφύρωσε επιτέλους το χάσμα μεταξύ οικονομικών και τεχνικών. Ο χρόνος που εξοικονομείται κι από τους δύο αυτούς τομείς είναι πολύ σημαντικός και προς όφελος της πιο αποτελεσματικής κι αποδοτικής τους εργασίας"
Γ.M.