30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό

Δουλεύουμε με σας, για σας!

Η εμπειρία μας και η τεχνολογία αιχμής εγγυώνται την αποδοτικότητα των λύσεων μας. Καινοτομία, ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Είτε η επιχείρηση σας είναι μεγάλη είτε μεγαλώνει, είμαστε δίπλα σας. Στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση και την υποστήριξη. Επενδύουμε σε σταθερές και ισχυρές σχέσεις συνεργασίας.

Μάθε περισσότερα...


Software


Clusters

Σύγχρονο, ολοκληρωμένο business software


Σχεδιάσαμε εξολοκλήρου από την αρχή το νέο σύστημα Clusters. Για να λειτουργεί κατ'επιλογή του πελάτη είτε On Premise είτε On Cloud. Για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη και να καλύπτει όλο το φάσμα των διαδικασιών εμπορικής, παραγωγικής, λογιστικής, οικονομικής διαχείρισης, CRM, HRM και BPM.

Με διασφαλισμένη την προστασία των δεδομένων σας, την ελάχιστη επένδυση και το μέγιστο όφελος στην αποδοτικότητα και παραγωγικότητά σας.
Atlas

Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή κι αξιόπιστη


Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και υποστήριξης, το Atlas είναι ένα πρωτοποριακό μηχανογραφικό σύστημα που οργανώνει την επιχειρήσή σας από την βάση έως και την κορυφή, με συνδυασμούς ενοτήτων ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες σας.

Με ευέλικτη και παραμετρική λειτουργία, απλό και φιλικό περιβάλλον, έλεγχο κι αποτελεσματικότητα στην επιχείρησής σας.


Εφαρμογές


Case Studies Πελατών μας
Τι λενε οι πελατες μας...

"Χρησιμοποιώ τις εφαρμογές σας επί 20ετίας και είχα πάντα άμεση υποστήριξη για κάθε θέμα μου. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα και η συνεργασία μας. Με κάθε ευκαιρία τα συστήνω ανεπιφύλακτα."
Ε.Π.

"Εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τις επιχείρησης και είναι ο πολύτιμος βοηθός μου. Εξαιρετική συνεργασία και στην υποστήριξη."
Ξ.Μ.

"Είναι σημαντικό για έναν χρήστη να έχει στα χέρια του ένα τέτοιο εργαλείο. Οι άνθρωποι της Ergon Iris είναι πολύ καλοί γνώστες, με μεγάλη εμπειρία και πάντοτε μου έδωσαν λύση σε κάθε θέμα μου. Μεγάλη τύχη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας!"
Γ.Μ.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.

ΥπηρεσίεςΨηφιακές υπηρεσίες Ψηφιακές Υπηρεσίες
Κάντε απλά κλίκ...

και μάθετε για τις τελευταίες εκδόσεις, FAQs, downloads και remote υποστήριξη

Μάθε περισσότερα

Τεχνικές υπηρεσίεςΤεχνικές Υπηρεσίες
Πάρτε απλά τηλ...

και θα σας υποστηρίξουμε στα γραφεία σας, τα δικά μας, remotely, on line ή με mail

Μάθε περισσότερα

Συμβουλευτικές Συμβουλευτικές
Απλά ρώτηστε μας...

και θα σας βοηθήσουμε να κτίσουμε μαζί το σύστημα που ταιριάζει στα μέτρα σας

Μάθε περισσότερα

Εκπαίδευση Εκπαίδευση
Απλά εγκαταστήστε...

και θα εκπαιδευτείτε σε λειτουργικότητα & μεθοδολογία όπως θέλετε και χρειάζεστε

Μάθε περισσότερα