30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό

Δουλεύουμε με σας, για σας!

Η εμπειρία μας και η τεχνολογία αιχμής εγγυώνται την αποδοτικότητα των λύσεων μας. Καινοτομία, ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Είτε η επιχείρηση σας είναι μεγάλη είτε μεγαλώνει, είμαστε δίπλα σας. Στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση και την υποστήριξη. Επενδύουμε σε σταθερές και ισχυρές σχέσεις συνεργασίας.

Μάθε περισσότερα...

Clusters

Το νέο, σύγχρονο κι ολοκληρωμένο cloud business software

Με δεδομένο ότι μια cloud εφαρμογή δεν πρέπει να είναι μια απλή μετεξέλιξη ενός υφιστάμενου on premise συστήματος, σχεδιάσαμε εξολοκλήρου από την αρχή το σύστημα Clusters. Αξιοποιώντας έξυπνες τεχνολογίες και καινοτόμα εργαλεία όπως AI, machine learning "κτίσαμε" από μηδενική βάση ένα νέο σύστημα που αντανακλά τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη. Καλύπτει όλο το φάσμα των διαδικασιών εμπορικής, παραγωγικής, λογιστικής, οικονομικής διαχείρισης, CRM, HRM και BPM.
Με διασφαλισμένη την προστασία των δεδομένων σας, την ελάχιστη επένδυση και το μέγιστο όφελος στην αποδοτικότητα και παραγωγικότητά σας.

Μάθε περισσότερα...


Atlas ERP

Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή, έξυπνη και αξιόπιστη

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και υποστήριξης, το Atlas ERP είναι ένα πρωτοποριακό μηχανογραφικό σύστημα που οργανώνει την επιχειρήσή σας από την βάση έως και τη κορυφή, με συνδυασμούς ενοτήτων ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες σας.
Με ευέλικτη και παραμετρική λειτουργία, απλό και φιλικό περιβάλλον, έλεγχο κι αποτελεσματικότητα στην επιχείρησής σας.

Μάθε περισσότερα...

Παραγωγή

Πετύχετε τους στόχους σας, απλοποιήστε την παραγωγή, μειώστε τους κινδύνους, επιταχύνετε την ψηφιακή σας διαχείριση αποθήκης, παραγωγής και ανταπόκρισης στους πελάτες.

Μελέτες - Κατασκευές

Οργανώστε επιχείρηση κι έργα από την κορυφή ως τη βάση, με σωστή διαχείριση κόστους, χρόνου και πόρων. Παραδώσετε άρτια και έγκαιρα και δημιουργήσετε κέρδος για την επιχείρησή σας.

Ξενοδοχεία - καταλύματα

Από το front μέχρι το back office, αποκτήστε πλήρη έλεγχο για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Κλινικές

Οργανώστε και προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίας στους ασθενείς σας χωρίς να χάνετε τον έλεγχο και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Εμπόριο Χονδρικό-Λιανικό

Βρείτε το κλειδί της επιτυχίας με ένα ευέλικτο κι εύκολο ERP που οργανώνει την εμπορική σας διαχείριση και προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες σας.

Case Studies
Τι λενε οι πελατες μας...


"Ως κατασκευαστική αλλά και παραγωγική επιχείρηση, μας ενδιέφερε να μπορέσουμε να έχουμε εύκολα και άμεσα παρακολούθηση όλων των έργων μας αλλά και ολοκληρωμένη ενοποιημένη διαχείριση όλων των επιχειρήσεων μας. Θέλαμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες στα εργοτάξια, τις προμήθειες, το λογιστήριο, το συνεργείο εξοπλισμού, το τμήμα προσωπικού και τους μηχανικούς.
Διαλέξαμε το Atlas ERP της Ergon Iris για την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους. Το Atlas ERP έχει μειώσει τον όγκο εργασίας μας, έχει οργανώσει καλύτερα τις διαδικασίες μας και μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας για αποτελεσματικότητα, ενοποιημένη πληροφόρηση και ένα απλό κι ευέλικτο περιβάλλον εργασίας στην εταιρία, τα έργα και τα επιμέρους τμήματα.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την Ergon Iris και την αποδοτικότητα της επένδυσής μας.”

Τζένη Φανάρα   ΚΟΚΚΙΝΟΣ ATE
Υπηρεσίες


Ψηφιακές υπηρεσίες Ψηφιακές Υπηρεσίες
Κάντε απλά κλίκ!

... και μάθετε για τις τελευταίες εκδόσεις, FAQs, downloads και remote υποστήριξη

Μάθε περισσότερα

Τεχνικές υπηρεσίεςΤεχνικές Υπηρεσίες
Πάρτε απλά τηλ!

... και θα σας υποστηρίξουμε στα γραφεία σας, τα δικά μας, remotely, on line ή με mail

Μάθε περισσότερα

Συμβουλευτικές Συμβουλευτικές
Απλά ρώτηστε μας!

... και θα σας βοηθήσουμε να κτίσουμε μαζί το σύστημα που ταιριάζει στα μέτρα σας

Μάθε περισσότερα

Εκπαίδευση Εκπαίδευση
Απλά εγκαταστήστε!

... και θα εκπαιδευτείτε σε λειτουργικότητα & μεθοδολογία του προγράμματος όπως εσείς το θέλετε

Μάθε περισσότερα