Μάθε περισσότερα για να δώσεις
το καλύτερο στους πελάτες

Atlas ERP για Ξενοδοχεία

Το Atlas ERP σας βοηθά να οργανώσετε και να ελέγξετε απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας: κρατήσεις, προμήθειες food & beverage, λογιστική, τιμολόγηση, αποθήκη, διαχείριση προσωπικού, οικονομική και κοστολογική διαχείριση, CRM, business intelligence.

Το Atlas ERP είναι το μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει back και front office λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

Ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες 3D Code και workflows που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις διαδικασίες του ξενοδοχείου.Το Atlas ERP είναι το ιδανικό εξειδικευμένο πρόγραμμα για μικρές, μεσαίες και μεγάλες τουριστικές μονάδες - ξενοδοχεία. Ολοκληρωμένο, απλό κι ευέλικτο.
Αποδίδει άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος.

Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου

Απλή διαδικασία έκδοσης απόδειξης/τιμολογίου: Με ένα κλικ ο χρήστης καταχωρεί τις υπηρεσίες χρέωσης και επιλέγει τον τρόπο πληρωμής, ενώ βλέπει ταυτόχρονα το διάστημα της κράτησης, την προκαταβολή και το υπόλοιπο του πελάτη.

Εύχρηστο ημερολόγιο προγραμματισμού όπου με παραστατικό τρόπο εμφανίζονται οι τιμολογημένες αναχωρήσεις (check-out), οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις / check-in, οι δεσμεύσεις και οι ακυρώσεις.

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε χρήσιμη πληροφορία μέσα από ευέλικτα, μεστά και ζωντανά reports, dashboards και προβολές και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας και η 30 χρόνων τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη και προσαρμογή πληροφοριακών συστημάτων θα είναι στο πλευρό σας, για να πραγματοποιήσουν τους στόχους σας και για να κάνουν τις ιδέες σας έργα.


Ημερολόγιο προγραμματισμού κρατήσεων


Atlas ERP Modules για Ξενοδοχεία, B&B, ενοικιαζόμενα καταλύματαΚρατήσεις

Διαχειριστείτε εύκολα κρατήσεις, διαθεσιμότητα, πελάτες, αλλαγές, check ins & outs, σε σύνδεση με back office...

Μάθε περισσότερα
Αποθήκη

Οργανώστε τις προμήθειες & διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αποθήκη κατά μονάδα και τμήμα.

Μάθε περισσότερα
Οικονομική Διαχείριση

Αντλήστε δεδομένα από back & front office κι ελέγξτε μονάδες, τμήματα & επιχείρηση

Μάθε περισσότερα
Εξοπλισμός

Οργανώστε κι ελέγξτε διακίνηση, απασχόληση, επισκευές & συντηρήσεις του εξοπλισμού σσς ανά μονάδα & τμήμα.

Μάθε περισσότερα
Λογιστική

Χρησιμοποιήστε απλές κι ευέλικτες διαδικασίες, εναρμονισμένες πλήρως με τα ελληνικά & διεθνή λογιστικά πρότυπα κι ελέγξε εύκολα κι άμεσα τα οικονομικά σας.

Μάθε περισσότερα
HR&Μισθοδοσία

Σε ωριαία, ημερήσια ή μηνιαία βάση... οργανώστε και διαχειριστείτε απλά κι έυκολα το προσωπικό σας και τη μισθοδοσία του ανά μονάδα, τμήμα και συνολικά.

Μάθε περισσότερα
Intelligence

Μετατρέψτε δεδομένα σε real-time πληροφορία, αντλήστε από μονάδα & τμήμα, συνδυάστε back & front end και 3ες εφαρμογές, προβάλετε και μοιραστείτε.

Μάθε περισσότερα
Η σημερινή αγορά τουρισμού είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Ξενοδοχεία και διαδικτυακές εταιρίες κρατήσεων απαιτείται να επεξεργάζονται μεγάλους όγκους μη δομημένων δεδομένων για πωλήσεις, μάρκετινγκ και λειτουργίες για να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών, να δημιουργήσουν ελκυστικές προσφορές και τιμές και να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες αγορές. Είναι λοιπόν κρίσιμο συστατικό για την επιτυχία μιας σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης η ικανότητά της να εκμεταλλεύεται όλα τα διαθέσιμα δεδομένα.


Το case study της DOMOTEL

Ο πελάτης μας είναι μια αλυσίδα πολυτελών boutique & lifestyle ξενοδοχείων 4ων & 5 αστέρων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αρχιτεκτονική, ιστορία, κουλτούρα, που παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες τόσο σε επαγγελματικά όσο και ταξίδια αναψυχής σε όλη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε μια λύση που να οργανώνει τις διαδικασίες προμηθειών και λογιστικής για όλες τις ξενοδοχειακές τους μονάδες και τα μεμονωνένα τους τμήματα. Διαθέτοντας ήδη ένα front office λογισμικό άλλης εταιρίας, ήθελαν να συνδυάζουν εύκολα, γρήγορα και χωρίς διπλοκαταχωρήσεις δεδομένα κρατήσεων και πελατών με στοιχεία ποσοτικά και οικονομικά και να έχουν μια ενοποιημένη εικόνα της επιχείρησής τους αλλά και μεμονωμένα των μονάδων και τμημάτων τους όπως εστιατόρια, μπαρ, κέντρα ευεξίας, συνέδρια, εκδηλώσεις κλπ.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του για τη παρακολούθηση των δεδομένων φιλοξενίας, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμηθείων κι έλεγχο των οικονομικών τους.
Το Atlas ERP αντλεί αυτόματα δεδομένα κρατήσεων από το front office λογισμικό, διανέμοντας κατά ξενοδοχειακή μονάδα και τμήμα. Για ειδικά 'προϊόντα' όπως τρόφιμα, ποτά κλπ το Atlas ERP δημιούργησε παραμετρικές διαδικασίες για την κοστολογική διαχείριση και τη real-time ενημέρωση τους. Συνδυάζοντάς τα με τα λοιπά στοιχεία λογιστικής, αποθήκης, κοστολόγησης, δίνει μια ολοκληρωμένη ζωντανή απεικόνιση της επιχείρησης και των μονάδων ξεχωριστά.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο και το τμήμα προσωπικού για πλήρη παρακολούθηση καθώς και τη διοίκηση με μεστά reports μεμονωμένων μονάδων και συνολικά για λήψη αποφάσεων.

Modules του Atlas ERP

Οικονομική Διαχείριση
Λογιστική
Παραγωγή
ΑποθήκηΕνδεικτικό Πελατολόγιο