Βασιστείτε στο Atlas

Το μοντέρνο κι ολοκληρωμένο σύστημα που προσαρμόζεται απόλυτα στο μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησής σας!

Ενσωματώνει καινοτόμες 3D Code και workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο όλες τις διαδικασίες της επιχείρησης.
Διευκολύνει στη διαχείριση των οικονομικών και λογιστικών και την παρακολούθηση των πόρων, αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης.
Σε ένα ενιαίο και σύγχρονο περιβαλλόν οργανώνει και απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες σε όλα τα επιμέρους τμήματα, από την παραγωγή μέχρι τις πωλήσεις.


Πλεονεκτήματα του Atlas
Πλήρες
Γιατί είναι ολοκληρωμένο σύστημα που, σε ενιαίο περιβάλλον και χωρίς διπλοκαταχωρήσεις, καλύπτει όλα τα τμήματα: παραγωγή, οικονομική και εμπορική διαχείριση, κοστολόγηση, λογιστήριο, μισθοδοσία, προγραμματισμό, CRM, business Intelligence...
Αξιόπιστο
Γιατί είναι δοκιμασμένο, απαλλαγμένο από προβλήματα και λάθη κι υποστηρίζεται από τεχνικούς με πολυετή τεχνογνωσία, που δίνουν άμεσα πραγματικές λύσεις...
Ευέλικτο
Γιατί προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες σας και μπορεί να παραμετροποιηθεί άμεσα κι αποτελεσματικά για πρόσθετες, ειδικές απαιτήσεις.

Εύχρηστο
Γιατί παρέχει σύγχρονο, φιλικό περιβάλλον εργασίας, με πολλούς αυτοματισμούς κι εύχρηστες λειτουργίες.

Ενημερωμένο
Γιατί ενημερώνεται άμεσα σύμφωνα με τις εκάστοτε νομοθετικές αλλαγές.

Προσιτό
Γιατί έχει χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση...
Atlas Modules
Οικονομική Διαχείριση

Αντλήστε δεδομένα από παραγωγή, λογιστήριο, προσωπικό, αποθήκη, πωλήσεις, συνεργάτες για καλύτερο έλεγχο των επιμέρους μονάδων και της επιχείρησής σας συνολικά

Αποθήκη

Οργανώστε εγκαίρως την αλυσίδα των προμηθειών σας ανάλογα με την εκάστοτε ζήτηση και διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα αποθέματα και την αποθήκη σας, για μείωση κόστους.

Παραγωγή

Διαχειριστείτε εύκολα κι απλά την παραγωγική σας δραστηριότητα με πολλαπλές συνταγές παραγωγής και μεταποίησης και αυτοματοποιημένες κινήσεις και ελέγξετε το κόστος σας.

Εξοπλισμός

Οργανώστε κι ελέγξτε διακίνηση, απασχόληση, επισκευές & συντηρήσεις του εξοπλισμού & των αυτοκινήτων σας, ποσοστικά & κοστολογικά και μειώστε κόστη και καθυστερήσεις.

Λογιστική

Χρησιμοποιήστε απλές κι ευέλικτες διαδικασίες, εναρμονισμένες πλήρως με τα ελληνικά & διεθνή λογιστικά πρότυπα κι ελέγξτε εύκολα κι άμεσα τα οικονομικά σας.

Εργα

Διαχειριστείτε δημόσια & ιδιωτικά έργα με σενάρια προσφορών, κατασκευής, διαχείριση πόρων, χρονικό προγραμματισμό, κύκλωμα Δημοσίων Εργων, διαγράμματα

HR Μισθοδοσία

Σε ωριαία, ημερήσια ή μηνιαία βάση, διαχειριστείτε το προσωπικό και τη μισθοδοσία του ανά μονάδα, κέντρο κόστους ή συνολικά και ελέγξετε κόστος και απόδοση.

Τι λενε οι πελατες μας...

"10 στα 10! Είμαι χρήστης του Atlas ERP από την αρχή μέχρι και σήμερα. Μπορώ να δηλώσω απερίφραστα ότι γεφύρωσε όλες τις παρανοήσεις μεταξύ ανθρώπων που ασχολούνται με τεχνικά θέματα κι αυτών που ασχολούνται με τα οικονομικά στην επιχείρηση"
Γ.Μ.

"Το Atlas ERP είναι ένα εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της εταιρείας μου."
Κ.Χ.

"Δουλεύω το Atlas ERP πολλά χρόνια, σε πολλές εταιρείες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι φιλικό κι εύκολο. Είμαι ενθουσιασμένος με το module Excel-ιξη!"
Γ.Τ.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.Το case study της De Lux Kontellis

Ο πελάτης μας είναι μια μεταποιητική και εμπορική επιχείρηση στον τομέα του καθαρισμού και της οικιακής φροντίδας. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως χλώριο, οινόπνευμα, υδροχλωρικό οξύ και τα παράγωγά τους, απορρυπαντικά και πλαστικά υλικά, συνεργάζeται με αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μικρότερες αγορές σε όλη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης του πολύ μεγάλου πελατολογίου της και να ελέγξει αποτελεσματικά την αλυσίδα προμηθειών και παραγωγής.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του.
Η τιμολόγηση είναι γρηγορότερη και αξιόπιστη, παρά τις περιπλοκότητες των συμφωνιών με τους πελάτες. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Μεταποίηση, συσκευασία κι αποθήκη παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχουν μια ζωντανή είκονα της παραγωγής, των οικονομικών και των πωλήσεων συνολικά και κατά κέντρο πώλησης.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Μodules Atlas ERP