Ο,τι μπορούμε να μετρήσουμε,
το διαχειριζόμαστε καλύτερα!

Λύσεις Atlas για το Εμπόριο

Οι λύσεις μας σας βοηθούν να οργανώσετε και να ελέγξετε, απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της εμπορικής σας δραστηριότητας: προμήθειες, πωλήσεις, λογιστική, αποθήκη, διαχείριση προσωπικού, οικονομική και κοστολογική, προγραμματισμό, CRM, διαχείριση εγγράφων, business intelligence.

Ετσι αποκτάτε μια ολιστική εικόνα που βελτιώνει την επικοινωνία με τους πελάτες, την επιλογή προμηθευτών ή προϊόντων, τους χρόνους ανταπόκρισης σας και τους δείκτες αποτελεσματικότητας σας.Οι εφαρμογές μας είναι τα ιδανικά προγράμματα για εμπορικές επιχειρήσεις.
Ολοκληρωμένες, απλές κι ευέλικτες. Αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος.


Παίρνετε γρήγορες και σωστές αποφάσεις και διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας, συνδυάζοντας real-time πληροφόρηση σε εύκολα και πολύτιμα dashboards και reports, και στο κινητό σας! Μοιραστείτε τα και δώστε κίνητρο στους συνεργάτες σας.
Οι έμπειροι συνεργάτες μας και η 30 χρόνων γνώση στην ανάπτυξη και προσαρμογή συστημάτων IT θα είναι στο πλευρό σας, για να πραγματοποιήσουν τους στόχους σας και για να κάνουν τις ιδέες σας έργα.


Η προσπάθεια για αύξηση πωλήσεων και πελατών γίνεται όλο και πιό δύσκολη: περισσότεροι προμηθευτές με μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια πιέζουν την αγορά, αυξάνοντας την απαίτηση για βελτιστοποίηση σε κάθε επίπεδο και γρήγορα. Η χρήση τεχνολογίας αιχμής και η επιχειρηματική ευφυία (Business Intelligence) γίνονται απαραίτητες: κάθε επιχειρηματική διαδικασία γίνεται μετρήσιμη κι άρα, ενοποιώντας και συνδυάζοντας δεδομένα αξιακά και ποσοτικά, δημιουργεί μια αειφόρο βάση για τη λήψη αποφάσεων για όλες τις λειτουργικές μονάδες μιας επιχείρησης όπως τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις προμήθειες, τα logistics, τα οικονομικά κλπ.

Tο case study της De Lux Kontellis

Ο πελάτης μας είναι μια μεταποιητική και εμπορική επιχείρηση στον τομέα του καθαρισμού και της οικιακής φροντίδας. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως χλώριο, οινόπνευμα, υδροχλωρικό οξύ και τα παράγωγά τους, απορρυπαντικά και πλαστικά υλικά, συνεργάζeται με αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μικρότερες αγορές σε όλη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης του πολύ μεγάλου πελατολογίου της και να ελέγξει αποτελεσματικά την αλυσίδα προμηθειών και παραγωγής.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του.
Η τιμολόγηση είναι γρηγορότερη και αξιόπιστη, παρά τις περιπλοκότητες των συμφωνιών με τους πελάτες. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Μεταποίηση, συσκευασία κι αποθήκη παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχουν μια ζωντανή είκονα της παραγωγής, των οικονομικών και των πωλήσεων συνολικά και κατά κέντρο πώλησης.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Μodules Atlas ERP

Παραγωγή
Αποθήκη
Οικονομική Διαχείριση
ΛογιστικήΕνδεικτικό Πελατολόγιο