Το σύγχρονο, ολοκληρωμένο
cloud business software

Clusters

Εμπνευστείτε από το Clusters

Τη νέα πλατφόρμα που δημιουργήθηκε εξ’αρχής για να γίνει η δική σας σύγχρονη μηχανογραφική λύση προς την ψηφιακή μετάβαση!

Ένα ολοκληρωμένο business logic σύστημα που λειτουργεί ως μοναδική ομπρέλα για την επιχείρησή σας σε οποιονδήποτε κλάδο δραστηριοποίησης και ανεξαρτήτως μεγέθους γιατί μεγαλώνει μαζί σας και καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων σας από την παραγωγή και τις προμήθειες έως τις πωλήσεις και τη λογιστική, οικονομική και κοστολογική διαχείριση.

Ένα γρήγορο, αξιόπιστο και πολύ φιλικό στη χρήση πρόγραμμα που σας εξοικονομεί χρόνο, σας παρέχει ασφάλεια κι εξαλείφει τα κόστη υποδομής και συντήρησης σε ΙΤ, καθώς απαιτεί μια απλή σύνδεση Internet.

Ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο εργαλείο που επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία σας από την πρώτη στιγμή - με έξυπνους αυτοματισμούς και μηχανισμούς - στα μέτρα σας κι ανάλογα με τις ανάγκες σας, για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη βελτίωση της καθημερινής σας εργασίας, από τη βάση ως την κορυφή.

Το Clusters δημιουργήθηκε εξ αρχής αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής και λειτουργεί στο Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure και σε οποιοδήποτε περιβάλλον (Windows, Mac, Linux), για να επιταχύνει τη διαχείριση των δεδομένων σας από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή, βελτιώνοντας τη συνεργασία μεταξύ των χρηστών και παράγοντας ασφαλή και χρήσιμη πληροφορία που εστιάζει στη βέλτιστη λήψη αποφάσεων.

Μοναδική χρηστική εμπειρία
Ανακαλύψτε την έξυπνη απλότητα του Clusters με τους προηγμένους μηχανισμούς που επιταχύνουν την ψηφιακή μετάβαση και κάνουν την καθημερινή εργασία εύκολη, γρήγορη κι ασφαλή. Ενθουσιαστείτε με την απλή πληρότητα που περιβάλλει το σύνολο των διαδικασιών σας μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Αποδοτική διαχείριση δεδομένων
Μεταβάλλετε κι αξιοποιήστε μεγάλο όγκο δεδομένων. Όχι πλέον εντροπία διάχυτων δεδομένων. Αντλήστε δεδομένα από διάφορες πηγές και απολαύστε χρήσιμη πληροφορία σε πραγματικό χρόνο. Ελέγξτε και μοιραστείτε τη σε όλα τα επίπεδα από την βάση ως την κορυφή, με κοινές διαδικασίες και χωρίς πολλαπλές συναλλαγές.

Προσβασιμότητα από παντού
Διαχειριστείτε ένα περίπλοκο δίκτυο διαδικασιών με μια μοναδική ανοικτή πλατφόρμα. Όχι πλέον χάος και καθυστερήσεις. Το Clusters προσαρμόζεται στις διαδικασίες σας κι έχει εύκολη κι άμεση πρόσβαση από παντού. Γεφυρώνει κι ενοποιεί δεδομένα σε συνεχή, real-time πληροφόρηση, οπουδήποτε βρίσκεστε μέσα στο internet.

Πληρότητα κι επεκτασιμότητα
Συνδυάστε διαφορετικά δεδομένα ERP και CRM κάτω από μια μοναδική ομπρέλα στο cloud για να ελέγχετε απόλυτα τη ροή των δραστηριοτήτων σας στο σύνολο της και να επεκτείνεστε γρήγορα και άμεσα. Το Clusters καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας στην οικονομική, εμπορική και λογιστική σας διαχείριση, όπως και στην κοστολόγηση και την παραγωγή.

Εποικοδομητική συνεργασία
Φέρτε τους χρήστες πιο κοντά, οργανώστε και αυτοματοποιήστε τη συνεργασία τους μέσω δυναμικών workflows. Διαχειριστείτε εκκρεμείς δράσεις, follow ups, αναθέσεις εργασιών και την πρόοδό τους, με ειδοποιήσεις για σημαντικές ενέργειες ώστε να παραδίδετε εγκαίρως και με ακρίβεια. Συνδέστε τους συνεργάτες και κάνετέ τους κοινωνούς στη λήψη αποφάσεων.

Εύκολη προσαρμοστικότητα
Παραμετροποιήστε το Clusters ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά στις ανάγκες σας και να υποστηρίζει την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από το αντικείμενο και το μέγεθός της. Γρήγορα, απλά, και οικονομικά. Αξιοποιήστε τη μοναδική ευελιξία και την καινοτομία του συστήματος και αναπτύξτε το δικό σας Clusters. Για το τώρα και για το μέλλον της επιχείρησής σας!

Ασφάλεια στα δεδομένα
Με το Clusters είστε ασφαλείς. Για την λειτουργία και την αποθήκευση των δεδομένων σας χρησιμοποιούνται αξιόπιστες public cloud πλατφόρμες όπως Microsoft Azure. Ακόμα, με κλιμακωμένα επίπεδα χρήσης τα δικαιώματα πρόσβασης των χρηστών προσδιορίζονται σε συγκεκριμένες λειτουργίες.

Οικονομία
Μειώστε τα κόστη σας σε hardware και software και με το σύστημα ‘pay-as-you-go’ του Clusters πληρώνετε μόνο την ετήσια συνδρομή χρήσης της εφαρμογής.

Είναι οικονομικό γιατί απαιτεί μόνο μια Internet σύνδεση!

Διαρκής αναβάθμιση
Στην Ergon Iris, οι Cloud λύσεις μας αναβαθμίζονται συνεχώς.

Η συντήρηση του Clusters με νέες εκδόσεις περιλαμβάνεται στο ετήσιο κόστος συνδρομής και γίνεται αυτόματα για όλους τους χρήστες μας.Ο πολύτιμος συνεργάτης σας!

Clusters ERP

Σύγχρονο, ευέλικτο, ασφαλές!
Πλήρες ERP με μοναδικές δυνατότητες κοστολόγησης.

Clusters CRM

Εύχρηστο, απλό, γρήγορο!
Ισχυρό εργαλείο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Clusters BPM

Καινοτόμο, αποδοτικό, έξυπνο!
Μοναδικό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών.Clusters ERP

Έσοδα/Έξοδα

Πωλήσεις

Ανάλυση κόστους


 • Οικονομική διαχείριση. Έσοδα-έξοδα, διαχείριση εισπράξεων-πληρωμών, τραπεζών και πιστωτικών καρτών, ενοποιημένα αποτελέσματα
 • Γενική λογιστική και Πάγια, βάσει ΕΛΠ και ΔΛΠ
 • Εμπορική διαχείριση. Προμήθειες, πωλήσεις, από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, με εύχρηστους αυτοματισμούς. Πιστωτές/Χρεώστες. Χονδρική/Λιανική πώληση/αγορά. Εντατική λιανική (POS). Τιμολογιακή πολιτική.
 • Διαχείριση αποθήκης. Απεριόριστες μονάδες/αποθήκες/υποκαταστήματα. Πολλαπλές θέσεις αποθήκευσης. Διαχείριση serial numbers, χρώμα-μέγεθος, παρτίδες, ψευδοείδη
 • Διαχείριση παραγωγής με πρώτες ύλες, συνταγές μεταποίησης, κατανομή γενικών εξόδων και κοστολόγηση
 • Διαχείριση μισθοδοσίας & ανθρώπινου δυναμικού HRM
 • Διαχείριση κρατήσεων πόρων π.χ. για τουριστικές επιχειρήσεις, γυμναστήρια κλπ
 • 3D coding τεχνολογία, για ταυτόχρονη κοστολογική διαχείριση κατά έργα και κέντρα κόστους, χωρίς διπλοκαταχωρίσεις
 • BI & Data analytics. Ενσωματωμένα optimized dashboards για άμεση γραφική απεικόνιση των ERP δεδομένων. Εργαλείο ανάπτυξης πρόσθετων custom dashboards, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε χρήστη.
 • Mobility. Πρόσβαση σε ERP πληροφόρηση κι από mobiles
 • Πλήρης συνεργασία με το CRM ώστε να εφοδιάζει τους συναλλασσομένους και με οικονομικά στοιχεία
 • Πλήρης συνεργασία με το BPM ώστε να αξιοποιεί και τις δυνατότητες των workflows

Clusters CRM

Καρτέλα πελάτη

Προσφορές

Στατιστικά


 • Αρχειοθετεί πελάτες, προμηθευτές και λοιπούς συνεργάτες σας με τα leads και τις αντίστοιχες επαφές τους. Πολλαπλές διευθύνσεις, αποστολή mails
 • Αρχειοθετεί έγγραφα, εικόνες κι άλλα αρχεία σχετικά με τον κάθε συναλλασσόμενο
 • Καταγράφει και παρακολουθεί ευκαιρίες, προσφορές και συμβάσεις των συναλλασσομένων
 • Επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αξιολόγηση (rating) κάθε συναλλασσόμενου
 • BI & Data analytics. Ενσωματωμένα optimized dashboards για άμεση γραφική απεικόνιση των CRM δεδομένων.
 • Mobility. Πρόσβαση στις CRM λειτουργίες κι από mobiles
 • Πλήρης συνεργασία με το BPM ώστε να υποστηρίζει την καταγραφή σε κάθε συναλλασσομενο, δράσεων με followups κι αναθέσεις σε υπευθύνους. Ιστορικό προόδου εργασιών
 • Πλήρης συνεργασία με το ERP ώστε να ενημερώνει άμεσα και για τα οικονομικά στοιχεία κάθε συναλλασσόμενου, με χρήσιμα γραφήματα αλλά κι αναλυτικές κινήσεις.

Clusters BPM

Workflows

Follow ups

Dashboard activity


 • Βασίζεται στην τεχνολογία των Workflows
 • Bελτιώνει την οργάνωση της επιχείρησης και προάγει την συνεργασία του προσωπικού, αυξάνοντας την αποδοτικότητά του
 • Επιτρέπει την καταγραφή όλων των δράσεων της επιχείρισης, είτε αυτές αφορούν στο εξωτερικό της περιβάλλον (ευκαιρίες, προσφορές, συμβάσεις), είτε στο ενδο-επιχειρησιακό της αντικείμενο (συσκέψεις, εργασίες υποδομής, παραγωγή κλπ)
 • Υποστηρίζει αναθέσεις των εργασιών σε υπευθύνους συνεργάτες μέσω follow-ups
 • Επιτρέπει την αλλαγή κατάστασης των εργασιών καθώς αυτές εξελίσσονται (π.χ. εκκρεμείς, επιλυμένες, άκυρες), βάσει workflows και μέσω follow-ups
 • Δίνει τη δυνατότητα καταγραφής πρόσθετων χρήσιμων πληροφοριών (σχόλια, σχετικά έγγραφα, εικόνες κλπ)
 • Παρέχει προσωπικό ημερολόγιο-ατζέντα όπου κάθε χρήστης ενημερώνεται για τις εργασίεςπου του έχουν ανατεθεί, για να ξέρει πάντα τι έχει να κάνει και πότε πρέπει να παραδώσει
 • Mobility. Πρόσβαση στις BPM λειτουργίες κι από mobiles
 • Διέπει όλες τις λειτουργίες του Clusters ERP και Clusters CRM.