Τα δεδομένα είναι το νέο 'πετρέλαιο'
Με άντληση, επεξεργασία κι αξιοποίηση
γίνονται ... κέρδος

Atlas Business Intelligence

Στο σημερινό απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, οι επιχειρηματίες απαιτείται να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, βασισμένες σε επικαιροποιημένη πληροφορία.

Όμως, με τη χρήση της τεχνολογίας, οι οργανισμοί συσσωρεύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων ιστορικών, τρεχόντων και μελλοντικών, δομημένων ή μη, από εξωτερικές και εσωτερικές πηγές που τις περισσότερες φορές και στο μεγαλύτερο μέρος τους παραμένουν αναξιοποίητες.

Η επιχειρηματική 'ευφυία' δίνει τη δυνατότητα όλα αυτά τα δεδομένα να αντληθούν, να αναλυθούν, να αξιολογηθούν και να οργανωθούν, να συνδυαστούν από πολλαπλές και ποικίλες πηγές και να μεταμορφωθούν σε έξυπνη και χρήσιμη για τον επιχειρηματία πληροφορία.Ως SAP OEM Partner, σας προσφέρουμε το Atlas Business Intelligence,
μοντέρνο & δυνατό εργαλείο επιχειρηματικής ευφυίας που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του Atlas ERP, βελτιστοποιεί τη συνεργασία με εφαρμογές τρίτων και επιταχύνει την επιχειρηματική σας αποδοτικότητα.
Πάρετε γρήγορες αποφάσεις και διαχειριστείτε την επιχείρησή σας συνδυάζοντας real-time πληροφορίες, σε εύκολα και πολύτιμα dashboards και reports. Μοιραστείτε τα και δώστε κίνητρα στους συνεργάτες σας.

Χρησιμοποιήστε την επιχειρηματική ευφυία του Atlas Business Intelligence, βασισμένη στην πλατφόρμα της SAP, για να έχετε καλύτερο έλεγχο. Αξιοποίηστε την καινοτομία, την ευελιξία και την απλότητα του για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα τη δική σας και των συνεργατών σας!

Το Atlas Business Intelligence σας βοηθά να διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα τα δεδομένα που αντλείτε με το Atlas ERP σας από τις διαδικασίες της επιχείρησής σας: προμήθειες, παραγωγή, λογιστική, διαχείριση προσωπικού, εξοπλισμό, οικονομικά, κοστολογικά.

Κατόπιν τα συνδυάζει με δεδομένα άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιείτε στις διαδικασίες σας, τα επεξεργάζεται και τα μετατρέπει σε μεστή και χρήσιμη πληροφορία μέσω ευέλικτων ζωντανών προβολών, reports και dashboards. Ετσι, σας παρέχει καλύτερο έλεγχο της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας στην επιχείρησή σας.

Απλοποιήστε και επιταχύνετε την εκτέλεση των δραστηριοτήτων και διαδικασιών και πραγματοποιήστε τους στόχους σας γρήγορα και εύκολα.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας και η 30 χρόνων γνώση στην ανάπτυξη και προσαρμογή πληροφοριακών συστημάτων θα είναι στο πλευρό σας, για την πραγματοποίηση των στόχων σας και για να κάνουν τις ιδέες σας έργα.

Atlas Business Intelligence

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε ζωντανή πληφορορία, αντλήστε, συνδυάστε, προβάλλετε και μοιραστείτε για επιτυχημένες αποφάσεις.

Μάθε περισσότερα