Όραμα και πρωτοπορία
στο επιχειρησιακό λογισμικό

Η Εταιρεία μας

30+ χρόνια υπεροχής στο λογισμικό!

Η Ergon Iris ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Τα προιόντα μας είναι λογισμικά συστήματα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας για επιχειρήσεις κι οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Στην πορεία μας είχαμε πάνω από 1.500 ικανοποιημένους πελάτες με πολλαπλές εγκαταστάσεις σε Ομίλους κι εταιρίες, στη χώρα και το εξωτερικό.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαίρετους επαγγελματίες κι επιστήμονες με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάλυση, ανάπτυξη κι υποστήριξη λογισμικού, που εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών.

Όραμά μας...

να δημιουργήσουμε ένα συνεπές και σταθερό περιβάλλον όπου οι συνεργάτες μας θα νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια, απλοποιώντας και βελτιώνοντας την εργασία τους και βοηθώντας τους να γίνονται καλύτεροι και μεγαλύτεροι!

Aποστολή μας...

Ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και ικανοποίηση για πελάτες και συνεργάτες μας.
Τα νέα μας
2022

Στην έκδοση 2.6.40 του Clusters POS υλοποίηθηκαν νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Στην έκδοση 2.6.30 του Clusters myData υλοποίηθηκε η δυνατότητα αποστολής παραλείψεων/αποκλίσεων.

Νέα έκδοση 3.860

Υλοποιήθηκε στο module Λογιστήριο η δυνατότητα αποστολής παραλείψεων/αποκλίσεων.


Στην έκδοση 2.5 του Clusters Project Management προστέθηκαν διαγράμματα έργου για την γραφική παρακολούθηση συγκριτικών καμπυλών κόστους: προϋπολογισμού (BCWS), εκτελεσμένου (BCWP) και πραγματικού (ACWP), καθώς και διάγραμμα ανάλυσης εξόδων έργου.
Απόκτησε τώρα το πρόγραμμα που σου ταιριάζει!

Νέα έκδοση 3.841

Περιλαμβάνει στο module Μισθοδοσία την αντιμετώπιση του νέου ταμείου ΤΕΚΑ οικοδόμων και της αντίστοιχης ξεχωριστής ΑΠΔ.


Οργάνωσε τη δουλειά σου με το Clusters BPM! Ένα μοναδικό εργαλείο για όλους μέσα στην επιχείρηση και με όλα όσα χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τα καθήκοντά τους. Για να ξέρεις πάντα τι έχεις να κάνεις και πότε πρέπει να παραδώσεις. Για να συνεργάζεσαι με την ομάδα σου και να μοιράζεσαι πληροφορίες. Πιο γρήγορα, πιο απλά, πιο αποδοτικά! Περισσότερα...

Νέα έκδοση 3.840

Περιλαμβάνει στο module Λογιστήριο σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση ισοζυγίων και στην εξαγωγή τους στο Excel.

Νέο έργο στην


Δεχτήκαμε με ενθουσιασμό την πρόκληση της μηχανογράφησης της MED Hotels Greece. Το σύστημα Clusters Cloud που προτείναμε διέθετε ήδη την απαραίτητη δομή κι ευελιξία, αλλά και τη δυνατότητα πρόσθετης παραμετροποίησης, για να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις του πελάτη, που ξεπερνούν τις συνήθεις ERP λειτουργίες. Η ειδική παραμετροποίηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το σύστημα τέθηκε σε πλήρη λειτουργία. Περισσότερα...

Νέα έκδοση 3.831

Περιλαμβάνει στο module Μισθοδοσία την αντιμετώπιση του νέου ταμείου ΤΕΚΑ και της αντίστοιχης ξεχωριστής ΑΠΔ.


Στη νέα έκδοση του Clusters για ξενοδοχεία οι τιμές των κρατήσεων μπορούν να ενημερώνονται αυτόματα από συμβόλαια που περιγράφουν τιμολογιακή πολιτική και ειδικές εκπτώσεις για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Νέα έκδοση 3.822

Περιλαμβάνει:
στο module Λογιστήριο νέες δυνατότητες στη διαχείριση των ληφθέντων παραστατικών myDATA.
και στο module Έργα τους συντελεστές αναθεώρησης 2021


Ανακαλύψτε τα πρότυπα παραστατικά του Clusters ERP κι απλοποιήστε την καθημερινή σας εργασία. Δημιουργήστε πρότυπα για καταχώριση εγγραφών που επαναλαμβάνονται τακτικά, όπως προσφορές, ΦΠΑ μηνός, μισθοδοσία, ΦΠΑ ενδοκοινοτικών αποκτήσεων, τραπεζικά έξοδα, κρατήσεις δημοσίου, εγγραφές ισολογισμού κ.α. Αυξήστε την αποδοτικότητά σας, μειώνοντας το χρόνο καταχώρισης κι εξαλείφοντας τα λάθη.
2021

Άλλο ένα ισχυρό εργαλείο reporting προστέθηκε στην φαρέτρα του Clusters ERP. Το Excel Add-in του Clusters παρέχει στο χρήστη μια βιβλιοθήκη ειδικών συναρτήσεων, με τις οποίες μπορεί να σχεδιάσει στο Excel τα δικά του, πρόσθετα διαχειριστικά reports. Τα reports αυτά αντλούν τα καταχωρημένα δεδομένα από το Clusters ERP – ποσά, ποσότητες, υπόλοιπα κ.ο.κ. - αυτόματα, online και σε πραγματικό χρόνο!

Atlas νέα έκδοση 3.791

Περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση των ληφθέντων παραστατικών myDATA.


Εκτός από την καθαρά on cloud λύση, προσφέρουμε πλέον και την εναλλακτική επιλογή της εγκατάστασης και της λειτουργίας του συστήματος Clusters στο τοπικό σας δίκτυο (LAN).

Το ολοκληρωμένο σύστημα Clusters Cloud της ERGON IRIS διακρίθηκε στα Cloud Computing Awards 2021 που εκδίδονται κάθε χρόνο από την BOUSSIAS Communications με σκοπό την προώθηση των πιο καινοτόμων τεχνολογιών, υπηρεσιών και εφαρμογών. Συγκεκριμένα, έλαβε το βραβείο «Highly Commended» στην κατηγορία «Best SaaS Product for Enterprises» επιβεβαιώνοντας την κορυφαία θέση που κατέχει ανάμεσα στις ελληνικές cloud εφαρμογές..

Atlas νέα έκδοση 3.781

Περιλαμβάνει αντιμετώπιση της ΑΠΔ για το Δώρο Πάσχα με αναστολή, σύμφωνα με το έγγραφο του ΕΦΚΑ 200763/01-06-2021.

Νέο έργο στην

BALKAN CABLES HELLAS LTD


Η Balkan Cables Hellas δραστηριοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή καλωδίων. Η διοίκηση επέλεξε το Clusters Cloud για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης και κοστολόγησης της παραγωγής, ταυτόχρονα με τις ανάγκες προμήθειας α' υλών και τις προγραμματισμένες πωλήσεις βάσει παραγγελιών πελατών. Το σύστημα παρέχει ζωντανή εικόνα της αποθήκης, των οικονομικών και των πωλήσεων, με αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου σε πραγματικό χρόνο.

Νέο έργο στην


Η Novalab εμπορεύεται προϊόντα όπως εργαστηριακός εξοπλισμός ανάλυσης ύδατος, συστήματα μέτρησης επιφανειακής τάσης, συστήματα παρακολούθησης συνθηκών χώρου, ζυγούς, αντιδραστήρια κλπ. Επέλεξε το Clusters Cloud γιατί αναζητούσε ένα εύχρηστο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη μηχανογραφημένη διαδικασία παρακολούθησης των αγορών και των πωλήσεων των εμπορευμάτων, με ταυτόχρονο έλεγχο όλων των σταδίων της αλυσίδας προμηθειών και πωλήσεων.

Νέο έργο στην


Η BBK Construction Development επέλεξε το Clusters Cloud γιατί αναζητούσε ένα ολοκληρωμένο, εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη μηχανογραφημένη παρακολούθηση των έργων της, τόσο για την οικονομική δραστηριότητα όσο και για τις υπολοιπες διαδικασίες τους (προϋπολογισμοί, δράσεις έγγραφα κλπ).

Atlas νέα έκδοση 3.773

Περιλαμβάνει τεχνικές βελτιώσεις της αποστολής παραστατικών myDATA.

myDATA - Ολοκληρωμένη λύση


Και οι δύο σειρές εφαρμογών μας - Clusters Cloud ERP και Atlas ERP - ενσωματώνουν τον μηχανισμό αποστολής/λήψης παραστατικών για την αυτόματη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ. Επιπλέον, παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Clusters mobile - νέα έκδοση


Κυκλοφορεί η νέα έκδοση του Clusters Mobile. Mια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή που λειτουργεί σε σύγχρονα smartphones. Είναι το mobile ERP και CRM σας που ενσωματώνει και τις μοναδικές BPM λειτουργίες του συστήματος. Με το Clusters Mobile είστε σε συνεχή επαφή με τα δεδομένα και τις δράσεις της επιχείρησής σας.

Atlas νέα έκδοση 3.760

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση που περιλαμβάνει κυρίως υλοποίηση τρεχόντων θεμάτων μισθοδοσίας όπως μείωση εισφορών μισθωτών & οικοδόμων.

2020

Atlas νέα έκδοση 3.730

Για την κάλυψη της υποχρέωσης αποστολής/λήψης παραστατικών για myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία.

Atlas νέα έκδοση 3.610

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση που περιλαμβάνει κυρίως υλοποίηση θεμάτων μισθοδοσίας λόγω Covid19.


Αποτελεσματικό κι ολοκληρωμένο Project Management για έργα κάθε τύπου: Προσφορά, προϋπολογισμός, χρονοδιάγραμμα, επιμετρήσεις, διαχείριση έργου.

Κορονoϊός

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα για την εξέλιξη του κοροναϊού στη χώρα μας και με προτεραιότητα την προστασία της υγείας της ομάδας μας, αποφασίσαμε να εργαστούμε από το σπίτι. Αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία του Clusters on cloud για όλες τις καθημερινές εργασίες μας, προκειμένου να είμαστε διαρκώς κοντά σας και να σας εξυπηρετούμε. Γι' αυτό:
  • Στείλτε μας email στο support@iris.gr με μια σύντομη περιγραφή και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας
  • Θα σας απαντήσουμε/εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν

Με απλό κι εύχρηστο τρόπο καλύπτει όλες τις διαδικασίες Διαχείρισης Μακροπρόθεσμων, Μεσοπρόθεσμων και Βραχυπρόθεσμων Μισθώσεων.

Το Clusters έλαβε από την SoftwareSuggest τη διάκριση "Rising Star Software Award 2020" στην κατηγορία "Cloud ERP with integrated CRM & BPM functionality".

Έντυπο E12 e-ΟΙΚΟΔΟΜΩ


Το Atlas-Μισθοδοσία παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας αρχείου για την υποβολή του εντύπου Ε12 e-ΟΙΚΟΔΟΜΩ, ημερήσιου και μηνιαία απογραφικού, για την αναγγελία προσωπικού σε οικοδομοτεχνικά έργα.

Νέα φορολογική κλίμακα για μισθωτούς

Ολοκληρώθηκαν στο Atlas-Μισθοδοσία οι απαραίτητες προσαρμογές σχετικά με την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας και του τρόπου υπολογισμού έκπτωσης φόρου.
2019

Νέο έργο στην


Η τεχνική εταιρεία ENERGY 4 YOU GREEN PROJECT I.K.E. δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή προϊόντων και έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας. Πρόσφατα, επένδυσε στη σύγχρονη τεχνολογία software επιλέγοντας το Clusters για την παρακολούθηση των οικονομικών και των έργων της.

Νέο έργο στην


Η εταιρεία ΜΕΡΓΑ διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα κατασκευής κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικού έργου. Μετά την πολυετή μας συνεργασία με το Atlas, η ΜΕΡΓΑ κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, εκσυγχρονίζοντας το μηχανογραφικό της σύστημα με το Clusters.

1. Εκσυγχρονισμός
2. Προσβασιμότητα με ασφάλεια
3. Δυνατότητες / Λειτουργικότητα
4. Μείωση κόστους
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2019, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Ηλεκτρονικά βιβλία - Είμαστε έτοιμοι!


H Ergon Iris, συνεπής στη δέσμευσή της για παροχή εφαρμογών που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας κι άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες απαιτήσεις, υλοποίησε τη διασύνδεση των λογιστικών εφαρμογών της με την νέα πλατφόρμα myData, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΑΑΔΕ. Η νέα έκδοση των εφαρμογών, που περιλαμβάνει τη λειτουργία αποστολής τιμολογίων και συγχρονισμού με το myData, θα διατεθεί έγκαιρα στους πελάτες.

Clusters για τον τουρισμό


Το ιδανικό, σύγχρονο cloud πρόγραμμα που συνδυάζει με απλό κι εύχρηστο τρόπο τις λειτουργίες Front & Back Office του ξενοδοχείου: Κύκλωμα κρατήσεων: Check-In, Check-Out, προκαταβολές, τιμολόγηση, Οικονομική Διαχείριση συνολικά και κατά τμήμα (δωμάτια, ετσιατόριο, bar, spa κλπ), Εμπορική Διαχείριση, POS, Barcodes, QRcodes, Προμήθειες - Αποθήκη, Λογιστήριο, CRM, Data Analytics & Reporting.

Clusters-Σύνδεση με eshop


Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, αποφύγετε διπλοκαταχωρίσεις και μειώστε τα λάθη μεταφοράς δεδομένων. Με το μηχανισμό σύνδεσης που διαθέτει, το Clusters Cloud συγχρονίζεται με τα είδη του eshop κι ενημερώνεται online με τα στοιχεία τους και τις παραγγελίες που υλοποιούνται.

Clusters για το εμπόριο


Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα και την απόδοσή σας με την ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση που σας προσφέρει το Clusters.

Clusters mobile


Με το Clusters Mobile είστε σε συνεχή επαφή με τα δεδομένα και τις δράσεις της επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερώσετε σε πραγματικό χρόνο, το σύστημα και τους συνεργάτες σας, με τις δικές σας επιχειρησιακές ενέργειες.

Clusters για την παραγωγή


Αποκτήστε τον έλεγχο της διαχείρισης και κοστολόγησης της παραγωγής σας – πρώτες ύλες, ημιέτοιμα, συνταγές, κατανομή γενικών εξόδων.

Νέο έργο στην


Η εταιρεία ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης έργων & επενδύσεων: Επιδοτήσεις, Αδειοδοτήσεις, Διαχείριση Έργων Μεγάλης Κλίμακας. Με το σύστημα Clusters μηχανογραφεί πλήρως τη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων της, τις ERP και CRM λειτουργίες της, καθώς και τις ενδοεπιχειρησιακές της διαδικασίες.

Clusters για τεχνικό κλάδο


Το Νο1 ολοκληρωμένο, σύγχρονο σύστημα για τη διαχείριση και κοστολόγηση έργων κατασκευαστικών/τεχνικών εταιρειών.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.211

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.211 που περιλαμβάνει κυρίως πρόσφατα θέματα μισθοδοσίας.

Νέο έργο στην


Η ΤΕΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ζακύνθου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα και παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξυλότυπων υψηλών τεχνικά προδιαγραφών. Πρόσφατα επέλεξε το σύγχρονο σύστημα Clusters για την πλήρη μηχανογραφημένη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων της, την κάλυψη των ERP και CRM αναγκών της, καθώς και των ενδοεπιχειρησιακών της διαδικασιών.

Clusters Business Software


Με το Clusters, οπουδήποτε βρίσκεστε, εντός ή εκτός επιχείρησης, εργαστείτε, συνεργαστείτε και μοιραστείτε τα ERP, CRM, BPM δεδομένα σας σε πραγματικό χρόνο.

Επέκταση συνεργασίας


Αξιοποίηση του Atlas ERP πέρα από την οικονομική & λογιστική διαχείριση, τώρα και στην μηχανογράφηση του τμήματος μισθοδοσίας της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ.

Clusters - Dashboards


Με τα διαδραστικά dashboards του Clusters τα ERP και CRM δεδομένα σας γίνονται άμεση, γραφική, χρήσιμη πληροφορία για λήψη αποφάσεων.

Clusters BPM


Αξιοποιήστε την τεχνολογία workflows του Clusters BPM κι εξασφαλίστε αμεσότερη πληροφόρηση, καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη απόδοση της επιχείρησης και του προσωπικού σας.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.200


Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.200 που περιλαμβάνει νέα εργασία δημιουργίας αρχείου υπεργολάβων 3%.

Clusters ERP - 3D Coding


Με μία εγγραφή, ταυτόχρονη ενημέρωση λογιστηρίου κι αποθήκης σε πραγματικό χρόνο αλλά και πλήρης κοστολόγηση κατά έργο και κέντρα κόστους.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.140

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.140 που περιλαμβάνει τις απαραίτητες προσραμογές στα modules Λογιστήριο και Μισθοδοσία σχετικά με τα αρχεία μηνιαίων βεβαιώσεων αποδοχών και παρακρατούμενων φόρων.


Νέο έργο Atlas ERP στην ATG - Access To Genome, ένα πρότυπο κέντρο γενετικής, διεθνών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, το οποίο δραστηριοποιείται στους τομείς της Μοριακής Γενετικής, της Κυτταρογενετικής και της Κλινικής Γενετικής & Γενετικής Συμβουλευτικής. Η ERGON IRIS ανέλαβε τη μηχανογράφηση του λογιστηρίου, αποθήκης και προμηθειών της ATG, καθώς και την ειδική παραμετροποίηση διασύνδεσης του Atlas ERP με την υφιστάμενη frontdesk εφαρμογή.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.130

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.130 που περιλαμβάνει κυρίως τις απαραίτητες προσραμογές (βεβαιώσεις αποδοχών, υπολογισμός κρατήσεων) στο module Μισθοδοσία, σύμφωνα με τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.120

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.120 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες στα modules Οικονομική Διαχείρισης, Λογιστηρίου, Μισθοδοσίας και Αποθήκης.
2018


Η Grivalia Hospitality είναι μια κορυφαία Εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πρόσφατα επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση της οικονομικής διαχείρισης του εξοπλισμού των ακινήτων της.


Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε έργα ΑΠΕ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση της οικονομικής και κοστολογικής διαχείρισης των έργων της, καθώς και του λογιστηρίου και της μισθοδοσίας της.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.070

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.070 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες στα modules Οικονομική Διαχείρισης, Λογιστηρίου, Μισθοδοσίας και Έργων.
Το νέο Cloud σύστημα που συνδυάζει μοναδικά ERP, CRΜ & BPM λειτουργίες


Η ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε. είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στην εκτέλεση ενός ευρέως φάσματος τεχνικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον ιδιωτικό κυρίως τομέα. Είναι θυγατρική του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου της Ελλάδας.

Eπέλεξε το Atlas ERP για μηχανογράφηση λογιστηρίου και προμηθειών της, καθώς και την οικονομική διαχείριση και κοστολόγηση των έργων της.

Elivi Resort Skiathos


Η ERGON IRIS ανέλαβε τη μηχανογράφηση του λογιστηρίου, αποθήκης και προμηθειών του νέου ELIVI Resort 5 αστέρων στο νησί της Σκιάθου, με το Atlas ERP.
Ειδική παραμετροποίηση θα γίνει για τη διασύνδεση του Atlas με το front office σύστημα που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.060

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.060 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες κυρίως στο module της Μισθοδοσίας.

Νέο γήπεδο ΑΕΚ με Atlas

H ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρεία θα διαχειριστεί την κατασκευή του νέου γήπεδου της ΑΕΚ με το Atlas ERP.
2017

Ionian Green


H IONIAN GREEN DEVELOPMENT που ασχολείται με ανέγερση κι εκμετάλλευση τουριστικών μονάδων επέλεξε το Atlas ERP για την οικονομική της διαχείριση.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.040

Περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις και πρόσθετες δυνατότητες στα modules Διαχείρισης, Έργων και Μισθοδοσίας.

Συνεργασία με Livewise


H κατασκευαστική εταιρεία Livewise εγκατέστησε το Atlas ERP για τη διαχείριση οικονομικών και αποθήκης.

ΚONKAT Κατασκευαστική

Η ΚΟΝΚΑΤ αξιοποιεί πάνω από 15 χρόνια το Atlas ERP για την διαχείριση του λογιστηρίου και των προμηθειών της. Πρόσφατα μας ανέθεσε το έργο διασύνδεσης του Atlas ERP με το Galaxy της Singular που χρησιμοποείται ως front office στα πρατήρια καυσίμου της. Στόχος του έργου είναι η καθημερινή, ασφαλής κι αυτοματοποιημένη αλληλοενημέρωση δεδομένων των δύο συστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο το Atlas ERP θα παρέχει στην ΚΟΝΚΑΤ την ολοκληρωμένη εικόνα οικονομικών στοιχείων που προέρχονται τόσο από την κύρια όσο κι από την λοιπή εμπορική δραστηριότητά της..

ΚΟΡΥΦΩ Κατασκευαστική

Η κατασκευαστική εταιρεία ΚΟΡΥΦΩ στην Κέρκυρα επένδυσε στο Atlas ERP και το module του Project Management για τη διαχείριση των έργων της.

ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, εταιρεία μελετών γεωπληροφορικής επέλεξε το Atlas ERP για τη διαχείρισή της

Συνεργασία με PI for Brands

H διαφημιστική εταιρεία PI for Brands επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση των διαδικασιών της.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.010

Περιλαμβάνει ενσωματωμένες βασικές λειτουργίες CRM σε πελάτες/προμηθευτές, νέο ημερολόγιο/ατζέντα με λειτουργίες workflows για καταχώρηση και αναθέσεις ενεργειών, υπενθυμίσεων κλπ, καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση εγγράφων.

Επέκταση συνεργασίας


Αξιοποίηση του Atlas ERP πέρα από την οικονομική & λογιστική διαχείριση, τώρα και στην μηχανογράφηση του τμήματος προμηθειών της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ.

Νεο Site!


To νέο, μοντέρνο και λειτουργικό, αγγλικό και ελληνικό μας site ταξιδεύει στο internet

Atlas ERP νέα έκδοση 2.690

Περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην κοστολογική διαχείριση, την αποθήκη, την παραγωγή και τη μισθοδοσία. Επίσης περιλαμβάνει πρόσθετα στο Atlas Construction.
ΝέαΕλληνικά Λογιστικά Πρότυπα: το Atlas ERP εναρμονίστηκε πλήρως στα νέα ελληνικά πρότυπα.

Atlas Healthcare


Νέα εφαρμογή Atlas ERP στην υγεία, ένα πολύτιμο εργαλείο για διαχείριση κλινικών δεδομένων όπως διακίνηση ασθενών, ροή διαλογής ασθενών κλπ και βελτίωση των διαγνώσεων. Σκοπός η οργάνωση καλύτερων υπηρεσίων προς τους ασθενείς, χωρίς απώλεια ελέγχου και αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Το Atlas Healthcare βοηθά στην οργάνωση μονάδων και διαδικασιών: οικονομικά, αποθήκη, προσωπικό, έγγραφα, business intelligence.