Όραμα και πρωτοπορία
στο επιχειρησιακό λογισμικό

Η Εταιρεία μας

30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό!

Η Ergon Iris ΑΕ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα.
Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται λογισμικά συστήματα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας για επιχειρήσεις κι οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Στην πορεία μας είχαμε πάνω από 1.500 ικανοποιημένους πελάτες με πολλαπλές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξαίρετους επαγγελματίες κι επιστήμονες με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάλυση, ανάπτυξη κι υποστήριξη λογισμικού, που εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών.


Όραμά μας να δημιουργήσουμε
ένα συνεπές και σταθερό περιβάλλον
όπου οι συνεργάτες μας θα νιώθουν
σιγουριά και ασφάλεια,
απλοποιώντας και βελτιώνοντας
την εργασία τους και βοηθώντας τους να γίνονται καλύτεροι και μεγαλύτεροι!
--------------

Η αποστολή μας

Καινοτομία, ποιότητα, αξιοπιστία και ικανοποίηση είναι οι προτεραιότητές μας για πελάτες και συνεργάτες μας.

Τα τελευταία μας νέα

2020

Κοροναϊός

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα για την εξέλιξη του κοροναϊού στη χώρα μας και με προτεραιότητα την προστασία της υγείας της ομάδας μας, αποφασίσαμε να εργαστούμε από το σπίτι. Αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία του Clusters on cloud για όλες τις καθημερινές εργασίες μας, προκειμένου να είμαστε διαρκώς κοντά σας και να σας εξυπηρετούμε. Γι' αυτό:
  • ΜΗΝ τηλεφωνείτε στο 2310 383003
  • Στείλτε μας email στο support@iris.gr με μια σύντομη περιγραφή και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας
  • Θα σας απαντήσουμε/εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν
Με απλό κι εύχρηστο τρόπο καλύπτει όλες τις διαδικασίες Διαχείρισης Μακροπρόθεσμων, Μεσοπρόθεσμων και Βραχυπρόθεσμων Μισθώσεων.
Το Clusters έλαβε από την SoftwareSuggest τη διάκριση "Rising Star Software Award 2020" στην κατηγορία "Cloud ERP with integrated CRM & BPM functionality".

Έντυπο E12 e-ΟΙΚΟΔΟΜΩ

Το Atlas-Μισθοδοσία παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας αρχείου για την υποβολή του εντύπου Ε12 e-ΟΙΚΟΔΟΜΩ, ημερήσιου και μηνιαία απογραφικού, για την αναγγελία προσωπικού σε οικοδομοτεχνικά έργα.

Νέο έργο στην

Η εταιρεία ΑΝΑΒΑΣΗ είναι εκδοτικός οίκος και ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτών και λοιπών εντύπων, καθώς και στην μελέτη, επίβλεψη και υλοποίηση σήμανσης μονοπατιών. Πρόσφατα, επέλεξε το σύγχρονο σύστημα Clusters για την ολοκληρωμένη λογιστική κι εμπορική της διαχείριση.

Νέα φορολογική κλίμακα για μισθωτούς

Ολοκληρώθηκαν στο Atlas-Μισθοδοσία οι απαραίτητες προσαρμογές σχετικά με την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας και του τρόπου υπολογισμού έκπτωσης φόρου.
2019

Νέο έργο στην

Η τεχνική εταιρεία ENERGY 4 YOU GREEN PROJECT I.K.E. δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή προϊόντων και έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας. Πρόσφατα, επένδυσε στη σύγχρονη τεχνολογία software επιλέγοντας το Clusters για την παρακολούθηση των οικονομικών και των έργων της.

Νέο έργο στην

Η εταιρεία ΜΕΡΓΑ διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα κατασκευής κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικού έργου. Μετά την πολυετή μας συνεργασία με το Atlas ERP, η ΜΕΡΓΑ κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, εκσυγχρονίζοντας το μηχανογραφικό της σύστημα με το Clusters.

1. Εκσυγχρονισμός
2. Προσβασιμότητα με ασφάλεια
3. Δυνατότητες / Λειτουργικότητα
4. Μείωση κόστους
5. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2019, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Ηλεκτρονικά βιβλία - Είμαστε έτοιμοι!

H Ergon Iris, συνεπής στη δέσμευσή της για παροχή εφαρμογών που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας κι άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες απαιτήσεις, υλοποίησε τη διασύνδεση των λογιστικών εφαρμογών της με την νέα πλατφόρμα myData, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΑΑΔΕ. Η νέα έκδοση των εφαρμογών, που περιλαμβάνει τη λειτουργία αποστολής τιμολογίων και συγχρονισμού με το myData, θα διατεθεί έγκαιρα στους πελάτες.

Clusters για τον τουρισμό

Το ιδανικό, σύγχρονο cloud πρόγραμμα που συνδυάζει με απλό κι εύχρηστο τρόπο τις λειτουργίες Front & Back Office του ξενοδοχείου: Κύκλωμα κρατήσεων: Check-In, Check-Out, προκαταβολές, τιμολόγηση, Οικονομική Διαχείριση συνολικά και κατά τμήμα (δωμάτια, ετσιατόριο, bar, spa κλπ), Εμπορική Διαχείριση, POS, Barcodes, QRcodes, Προμήθειες - Αποθήκη, Λογιστήριο, CRM, Data Analytics & Reporting.

Clusters-Σύνδεση με eshop

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, αποφύγετε διπλοκαταχωρίσεις και μειώστε τα λάθη μεταφοράς δεδομένων. Με το μηχανισμό σύνδεσης που διαθέτει, το Clusters Cloud ERP συγχρονίζεται με τα είδη του eshop κι ενημερώνεται online με τα στοιχεία τους και τις παραγγελίες που υλοποιούνται.

Clusters για το εμπόριο

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα και την απόδοσή σας με την ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση που σας προσφέρει το Clusters.

Clusters mobile

Με το Clusters Mobile είστε σε συνεχή επαφή με τα δεδομένα και τις δράσεις της επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερώσετε σε πραγματικό χρόνο, το σύστημα και τους συνεργάτες σας, με τις δικές σας επιχειρησιακές ενέργειες.

Clusters για την παραγωγή

Αποκτήστε τον έλεγχο της διαχείρισης και κοστολόγησης της παραγωγής σας – πρώτες ύλες, ημιέτοιμα, συνταγές, κατανομή γενικών εξόδων.

Νέο έργο στην

Η εταιρεία ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης έργων & επενδύσεων: Επιδοτήσεις, Αδειοδοτήσεις, Διαχείριση Έργων Μεγάλης Κλίμακας. Με το σύστημα Clusters μηχανογραφεί πλήρως τη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων της, τις ERP και CRM λειτουργίες της, καθώς και τις ενδοεπιχειρησιακές της διαδικασίες.

Clusters για τεχνικό κλάδο

Το Νο1 ολοκληρωμένο, σύγχρονο σύστημα για τη διαχείριση και κοστολόγηση έργων κατασκευαστικών/τεχνικών εταιρειών.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.211

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.211 που περιλαμβάνει κυρίως πρόσφατα θέματα μισθοδοσίας.

Νέο έργο στην

Η ΤΕΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ζακύνθου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα και παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξυλότυπων υψηλών τεχνικά προδιαγραφών. Πρόσφατα επέλεξε το σύγχρονο σύστημα Clusters για την πλήρη μηχανογραφημένη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων της, την κάλυψη των ERP και CRM αναγκών της, καθώς και των ενδοεπιχειρησιακών της διαδικασιών.

Clusters Business Software

Με το Clusters, οπουδήποτε βρίσκεστε, εντός ή εκτός επιχείρησης, εργαστείτε, συνεργαστείτε και μοιραστείτε τα ERP, CRM, BPM δεδομένα σας σε πραγματικό χρόνο.

Επέκταση συνεργασίας

Αξιοποίηση του Atlas ERP πέρα από την οικονομική & λογιστική διαχείριση, τώρα και στην μηχανογράφηση του τμήματος μισθοδοσίας της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ.

Clusters - Dashboards

Με τα διαδραστικά dashboards του Clusters τα ERP και CRM δεδομένα σας γίνονται άμεση, γραφική, χρήσιμη πληροφορία για λήψη αποφάσεων.

Clusters BPM

Αξιοποιήστε την τεχνολογία workflows του Clusters BPM κι εξασφαλίστε αμεσότερη πληροφόρηση, καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη απόδοση της επιχείρησης και του προσωπικού σας.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.200

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.200 που περιλαμβάνει νέα εργασία δημιουργίας αρχείου υπεργολάβων 3%.

Clusters ERP - 3D Coding

Με μία εγγραφή, ταυτόχρονη ενημέρωση λογιστηρίου κι αποθήκης σε πραγματικό χρόνο αλλά και πλήρης κοστολόγηση κατά έργο και κέντρα κόστους.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.140

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.140 που περιλαμβάνει τις απαραίτητες προσραμογές στα modules Λογιστήριο και Μισθοδοσία σχετικά με τα αρχεία μηνιαίων βεβαιώσεων αποδοχών και παρακρατούμενων φόρων.

Νέο έργο Atlas ERP στην ATG - Access To Genome, ένα πρότυπο κέντρο γενετικής, διεθνών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, το οποίο δραστηριοποιείται στους τομείς της Μοριακής Γενετικής, της Κυτταρογενετικής και της Κλινικής Γενετικής & Γενετικής Συμβουλευτικής. Η ERGON IRIS ανέλαβε τη μηχανογράφηση του λογιστηρίου, αποθήκης και προμηθειών της ATG, καθώς και την ειδική παραμετροποίηση διασύνδεσης του Atlas ERP με την υφιστάμενη frontdesk εφαρμογή.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.130

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.130 που περιλαμβάνει κυρίως τις απαραίτητες προσραμογές (βεβαιώσεις αποδοχών, υπολογισμός κρατήσεων) στο module Μισθοδοσία, σύμφωνα με τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.120

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.120 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες στα modules Οικονομική Διαχείρισης, Λογιστηρίου, Μισθοδοσίας και Αποθήκης.
2018

Η Grivalia Hospitality είναι μια κορυφαία Εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πρόσφατα επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση της οικονομικής διαχείρισης του εξοπλισμού των ακινήτων της.

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε έργα ΑΠΕ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση της οικονομικής και κοστολογικής διαχείρισης των έργων της, καθώς και του λογιστηρίου και της μισθοδοσίας της.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.070

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.070 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες στα modules Οικονομική Διαχείρισης, Λογιστηρίου, Μισθοδοσίας και Έργων.

Η ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε. είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στην εκτέλεση ενός ευρέως φάσματος τεχνικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον ιδιωτικό κυρίως τομέα. Είναι θυγατρική του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου της Ελλάδας.

Eπέλεξε το Atlas ERP για μηχανογράφηση λογιστηρίου και προμηθειών της, καθώς και την οικονομική διαχείριση και κοστολόγηση των έργων της.

Elivi Resort Skiathos

Η ERGON IRIS ανέλαβε τη μηχανογράφηση του λογιστηρίου, αποθήκης και προμηθειών του νέου ELIVI Resort 5 αστέρων στο νησί της Σκιάθου, με το Atlas ERP.

Ειδική παραμετροποίηση θα γίνει για τη διασύνδεση του Atlas με το front office σύστημα που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.060

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.060 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες κυρίως στο module της Μισθοδοσίας.

Νέο γήπεδο ΑΕΚ με Atlas

H ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρεία θα διαχειριστεί την κατασκευή του νέου γήπεδου της ΑΕΚ με το Atlas ERP.

2017

Ionian Green

H IONIAN GREEN DEVELOPMENT που ασχολείται με ανέγερση κι εκμετάλλευση τουριστικών μονάδων επέλεξε το Atlas ERP για την οικονομική της διαχείριση.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.040

Περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις και πρόσθετες δυνατότητες στα modules Διαχείρισης, Έργων και Μισθοδοσίας.

Συνεργασία με Livewise

H κατασκευαστική εταιρεία Livewise εγκατέστησε το Atlas ERP για τη διαχείριση οικονομικών και αποθήκης.

ΚONKAT Κατασκευαστική

Η ΚΟΝΚΑΤ αξιοποιεί πάνω από 15 χρόνια το Atlas ERP για την διαχείριση του λογιστηρίου και των προμηθειών της. Πρόσφατα μας ανέθεσε το έργο διασύνδεσης του Atlas ERP με το Galaxy της Singular που χρησιμοποείται ως front office στα πρατήρια καυσίμου της. Στόχος του έργου είναι η καθημερινή, ασφαλής κι αυτοματοποιημένη αλληλοενημέρωση δεδομένων των δύο συστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο το Atlas ERP θα παρέχει στην ΚΟΝΚΑΤ την ολοκληρωμένη εικόνα οικονομικών στοιχείων που προέρχονται τόσο από την κύρια όσο κι από την λοιπή εμπορική δραστηριότητά της..

ΚΟΡΥΦΩ Κατασκευαστική

Η κατασκευαστική εταιρεία ΚΟΡΥΦΩ στην Κέρκυρα επένδυσε στο Atlas ERP και το module του Project Management για τη διαχείριση των έργων της.

ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, εταιρεία μελετών γεωπληροφορικής επέλεξε το Atlas ERP για τη διαχείρισή της

Συνεργασία με PI for Brands

H διαφημιστική εταιρεία PI for Brands επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση των διαδικασιών της.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.010

Περιλαμβάνει ενσωματωμένες βασικές λειτουργίες CRM σε πελάτες/προμηθευτές, νέο ημερολόγιο/ατζέντα με λειτουργίες workflows για καταχώρηση και αναθέσεις ενεργειών, υπενθυμίσεων κλπ, καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση εγγράφων.

Επέκταση συνεργασίας

Αξιοποίηση του Atlas ERP πέρα από την οικονομική & λογιστική διαχείριση, τώρα και στην μηχανογράφηση του τμήματος προμηθειών της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ.

Νεο Site!

To νέο, μοντέρνο και λειτουργικό, αγγλικό και ελληνικό μας site ταξιδεύει στο internet

Atlas ERP νέα έκδοση 2.690

Περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην κοστολογική διαχείριση, την αποθήκη, την παραγωγή και τη μισθοδοσία. Επίσης περιλαμβάνει πρόσθετα στο Atlas Construction.

Συνεργασία με τη SAP

Business Intelligence!

Ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με τη SAP, διεθνή ηγέτη στο επιχειρηματικό λογισμικό.

Atlas Hospitality

Front & Back office σε ενα!

Νέα λύση Atlas ERP καλύπτει front office διαχείριση κρατήσεων με πλήρη back office διαχείριση οικονομικών & αποθήκης.

Νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα: το Atlas ERP εναρμονίστηκε πλήρως στα νέα ελληνικά πρότυπα.

Atlas Healthcare

Νέα εφαρμογή Atlas ERP στην υγεία, ένα πολύτιμο εργαλείο για διαχείριση κλινικών δεδομένων όπως διακίνηση ασθενών, ροή διαλογής ασθενών κλπ και βελτίωση των διαγνώσεων. Σκοπός η οργάνωση καλύτερων υπηρεσίων προς τους ασθενείς, χωρίς απώλεια ελέγχου και αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Το Atlas Healthcare βοηθά στην οργάνωση μονάδων και διαδικασιών: οικονομικά, αποθήκη, προσωπικό, έγγραφα, business intelligence.