Όραμα και πρωτοπορία
στο επιχειρησιακό λογισμικό

Η Εταιρία μας

30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό!

Η Ergon Iris ΑΕ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα.
Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται λογισμικά συστήματα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας για επιχειρήσεις κι οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Στην πορεία μας είχαμε πάνω από 1.500 ικανοποιημένους πελάτες με πολλαπλές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξαίρετους επαγγελματίες κι επιστήμονες με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάλυση, ανάπτυξη κι υποστήριξη λογισμικού, που εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών.


Όραμά μας να δημιουργήσουμε
ένα συνεπές και σταθερό περιβάλλον
όπου οι συνεργάτες μας θα νιώθουν
σιγουριά και ασφάλεια,
απλοποιώντας και βελτιώνοντας
την εργασία τους και βοηθώντας τους να γίνονται καλύτεροι και μεγαλύτεροι!
--------------

Η αποστολή μας

Καινοτομία, ποιότητα, αξιοπιστία και ικανοποίηση είναι οι προτεραιότητές μας για πελάτες και συνεργάτες μας.


Τα τελευταία μας νέα


2018

Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ είναι μια κορυφαία Εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πρόσφατα επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση της οικονομικής διαχείρισης του εξοπλισμού των ακινήτων της.

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε έργα ΑΠΕ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση της οικονομικής και κοστολογικής διαχείρισης των έργων της, καθώς και του λογιστηρίου και της μισθοδοσίας της.

Η ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε. είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στην εκτέλεση ενός ευρέως φάσματος τεχνικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον ιδιωτικό κυρίως τομέα. Είναι θυγατρική του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου της Ελλάδας.

Eπέλεξε το Atlas ERP για μηχανογράφηση λογιστηρίου και προμηθειών της, καθώς και την οικονομική διαχείριση και κοστολόγηση των έργων της.

Elivi Resort Skiathos

Η ERGON IRIS ανέλαβε τη μηχανογράφηση του λογιστηρίου, αποθήκης και προμηθειών του νέου ELIVI Resort 5 αστέρων στο νησί της Σκιάθου, με το Atlas ERP.

Ειδική παραμετροποίηση θα γίνει για τη διασύνδεση του Atlas με το front office σύστημα που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.060

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση 3.060 που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες κυρίως στο module της Μισθοδοσίας.

Νέο γήπεδο ΑΕΚ με Atlas

H ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία θα διαχειριστεί την κατασκευή του νέου γήπεδου της ΑΕΚ με το Atlas ERP.

2017

Ionian Green

H IONIAN GREEN DEVELOPMENT που ασχολείται με ανέγερση κι εκμετάλλευση τουριστικών μονάδων επέλεξε το Atlas ERP για την οικονομική της διαχείριση.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.040

Περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις και πρόσθετες δυνατότητες στα modules Διαχείρισης, Έργων και Μισθοδοσίας.

Συνεργασία με Livewise

H κατασκευαστική εταιρια Livewise εγκατέστησε το Atlas ERP για τη διαχείριση οικονομικών και αποθήκης.

ΚONKAT Κατασκευαστική

Η ΚΟΝΚΑΤ αξιοποιεί πάνω από 15 χρόνια το Atlas ERP για την διαχείριση του λογιστηρίου και των προμηθειών της. Πρόσφατα μας ανέθεσε το έργο διασύνδεσης του Atlas ERP με το Galaxy της Singular που χρησιμοποείται ως front office στα πρατήρια καυσίμου της. Στόχος του έργου είναι η καθημερινή, ασφαλής κι αυτοματοποιημένη αλληλοενημέρωση δεδομένων των δύο συστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο το Atlas ERP θα παρέχει στην ΚΟΝΚΑΤ την ολοκληρωμένη εικόνα οικονομικών στοιχείων που προέρχονται τόσο από την κύρια όσο κι από την λοιπή εμπορική δραστηριότητά της..

ΚΟΡΥΦΩ Κατασκευαστική

Η κατασκευαστική εταιρία ΚΟΡΥΦΩ στην Κέρκυρα επένδυσε στο Atlas ERP και το module του Project Management για τη διαχείριση των έργων της.

ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, εταιρία μελετών γεωπληροφορικής επέλεξε το Atlas ERP για τη διαχείρισή της

Συνεργασία με PI for Brands

H διαφημιστική εταιρια PI for Brands επέλεξε το Atlas ERP για τη μηχανογράφηση των διαδικασιών της.

Atlas ERP νέα έκδοση 3.010

Περιλαμβάνει ενσωματωμένες βασικές λειτουργίες CRM σε πελάτες/προμηθευτές, νέο ημερολόγιο/ατζέντα με λειτουργίες workflows για καταχώρηση και αναθέσεις ενεργειών, υπενθυμίσεων κλπ, καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση εγγράφων.

Επέκταση συνεργασίας

Αξιοποίηση του Atlas ERP πέρα από την οικονομική & λογιστική διαχείριση, τώρα και στην μηχανογράφηση του τμήματος προμηθειών της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ.

Νεο Site!

To νέο, μοντέρνο και λειτουργικό, αγγλικό και ελληνικό μας site ταξιδεύει στο internet

Atlas ERP νέα έκδοση 2.690

Περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην κοστολογική διαχείριση, την αποθήκη, την παραγωγή και τη μισθοδοσία. Επίσης περιλαμβάνει πρόσθετα στο Atlas Construction.

Συνεργασία με τη SAP

Business Intelligence!

Ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με τη SAP, διεθνή ηγέτη στο επιχειρηματικό λογισμικό.

Atlas Hospitality

Front & Back office σε ενα!

Νέα λύση Atlas ERP καλύπτει front office διαχείριση κρατήσεων με πλήρη back office διαχείριση οικονομικών & αποθήκης.

Νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα: το Atlas ERP εναρμονίστηκε πλήρως στα νέα ελληνικά πρότυπα.

Atlas Healthcare

Νέα εφαρμογή Atlas ERP στην υγεία, ένα πολύτιμο εργαλείο για διαχείριση κλινικών δεδομένων όπως διακίνηση ασθενών, ροή διαλογής ασθενών κλπ και βελτίωση των διαγνώσεων. Σκοπός η οργάνωση καλύτερων υπηρεσίων προς τους ασθενείς, χωρίς απώλεια ελέγχου και αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Το Atlas Healthcare βοηθά στην οργάνωση μονάδων και διαδικασιών: οικονομικά, αποθήκη, προσωπικό, έγγραφα, business intelligence.