30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό

30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό!

Δουλεύουμε με σας, για σας!

Η εμπειρία μας και η τεχνολογία αιχμής εγγυώνται την αποδοτικότητα των λύσεων μας. Καινοτομία, ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Είτε η επιχείρηση σας είναι μεγάλη είτε μεγαλώνει είμαστε δίπλα σας. Στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση και την υποστήριξη.

Επενδύουμε σε σταθερές και ισχυρές σχέσεις συνεργασίας.

Από τον Απρίλιο του 2017, ξεκινήσαμε νέα στρατηγική συνεργασία με τη SAP, το διεθνή ηγέτη στο επιχειρησιακό λογισμικό, με το νέο εργαλείο επιχειρηματικής ευφυίας Atlas Business Intelligence

SAP OEM Partner

Ανακαλύψτε το Atlas ERP και τις εφαρμογές του σε διάφορους κλάδους!


Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή, έξυπνη και αξιόπιστη!

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και υποστήριξης, το νέο Atlas ERP είναι ένα πρωτοποριακό μηχανογραφικό σύστημα που οργανώνει την επιχειρήσή σας από την βάση έως και τη κορυφή, με συνδυασμούς ενοτήτων ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες σας. Με την ευέλικτη και παραμετρική λειτουργία του σε ένα απλό και φιλικό περιβάλλον, απλοποιεί τη διαχείριση των δεδομένων σας, μειώνει το χρόνο απασχόλησης, αυξάνει τον έλεγχο και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας.

Atlas ERP

Μετατρέψτε απλά δεδομένα σε πολύτιμη πληροφορία, αποκτήστε απόλυτο έλεγχο, αυξήστε την παραγωγικότητά σας με ένα ευέλικτο, αξιόπιστο και απλό ERP, που μεγαλώνει μαζί σας.

Παραγωγή

Πετύχετε τους στόχους σας, απλοποιήστε την παραγωγή, μειώστε τους κινδύνους, επιταχύνετε την ψηφιακή σας διαχείριση προμηθειών, παραγωγής και ανταπόκρισης στους πελάτες.

Μελέτες - Κατασκευές

Οργανώστε επιχείρηση κι έργα από την κορυφή ως τη βάση, με σωστή διαχείριση κόστους, χρόνου και πόρων. Παραδώσετε άρτια και έγκαιρα και δημιουργήσετε κέρδος για την επιχείρησή σας.

Ξενοδοχεία - καταλύματα

Από το front μέχρι το back office, αποκτήστε πλήρη έλεγχο για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Κλινικές

Οργανώστε και προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίας στους ασθενείς σας χωρίς να χάνετε τον έλεγχο και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Εμπόριο Χονδρικό-Λιανικό

Βρείτε το κλειδί της επιτυχίας με ένα ευέλικτο κι εύκολο ERP που οργανώνει την εμπορική σας διαχείριση και προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες σας.

Case Studies
Τι λενε οι πελατες μας για το Atlas ERP


"Ως κατασκευαστική αλλά και παραγωγική επιχείρηση, μας ενδιέφερε να μπορέσουμε να έχουμε εύκολα και άμεσα παρακολούθηση όλων των έργων μας αλλά και ολοκληρωμένη ενοποιημένη διαχείριση όλων των επιχειρήσεων μας. Θέλαμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες στα εργοτάξια, τις προμήθειες, το λογιστήριο, το συνεργείο εξοπλισμού, το τμήμα προσωπικού και τους μηχανικούς.
Διαλέξαμε το Atlas ERP της Ergon Iris για την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους. Το Atlas ERP έχει μειώσει τον όγκο εργασίας μας, έχει οργανώσει καλύτερα τις διαδικασίες μας και μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας για αποτελεσματικότητα, ενοποιημένη πληροφόρηση και ένα απλό κι ευέλικτο περιβάλλον εργασίας στην εταιρία, τα έργα και τα επιμέρους τμήματα.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την Ergon Iris και την αποδοτικότητα της επένδυσής μας.”

Τζένη Φανάρα   ΚΟΚΚΙΝΟΣ ATE

Υπηρεσίες


Ψηφιακές υπηρεσίες Ψηφιακές Υπηρεσίες
Κάντε απλά κλίκ!

... και μάθετε για τις τελευταίες εκδόσεις, FAQs, downloads και remote υποστήριξη

Μάθε περισσότερα

Τεχνικές υπηρεσίεςΤεχνικές Υπηρεσίες
Πάρτε απλά τηλ!

... και θα σας υποστηρίξουμε στα γραφεία σας, τα δικά μας, remotely, on line ή με mail

Μάθε περισσότερα

Συμβουλευτικές Συμβουλευτικές
Απλά ρώτηστε μας!

... και θα σας βοηθήσουμε να κτίσουμε μαζί το σύστημα που ταιριάζει στα μέτρα σας

Μάθε περισσότερα

Εκπαίδευση Εκπαίδευση
Απλά εγκαταστήστε!

... και θα εκπαιδευτείτε σε λειτουργικότητα & μεθοδολογία του Atlas όπως εσείς το θέλετε

Μάθε περισσότερα